Sriracha nudler med honning og kylling

Sriracha nudler med honning og kylling

Sriracha nudler med honning og kylling er en skøn og smagfuld ret, der giver dig den perfekte balance mellem krydret og sød. Denne opskrift er ikke kun en fest for dine smagsløg, men den er også en sund måde at tilfredsstille din trang til asiatisk-inspireret mad. Ved at kombinere den skarpe krydret smag af srirachasauce med den naturlige sødme fra honning og magert kyllingekød, får du en måltid, der er fyldt med smag og samtidig rig på protein og vigtige næringsstoffer.

Sriracha nudler med honning og kylling

Sriracha nudler med honning og kylling

3.60 fra 10 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Kylling, One pot
Køkken Asiatisk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g kyllingebryst, -inderfilet eller -lårfilet
  • 1 broccoli
  • 1 peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 spsk olie
  • 250 g fuldkorsnudler
  • 9 dl vand

Sriracha sauce

  • 75 g honning
  • 2 spsk sriracha chilisauce el. sambal oelek eller anden stærk chilisauce
  • 2 spsk soyasauce
  • 2 tsk ingefær evt. frisk
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk olie

Sådan gør du
 

  • Skær kyllingen i mundrette bider. Grøntsagerne rengøres og skæres i mundrette stykker.
  • Opvarm lidt olie på pande eller stor gryde. Brun kyllingen af.
  • Tilsæt grøntsagerne og lad dem stege med 1-2 minutter.
  • Tilsæt nudler og vand, og lad retten simre ved middelvarm. Knæk evt nudlerne lidt, og sørg for at de kommer godt ned i væden. Rør undervejs, så det ikke brænder på.
  • Rør ingredienserne sammen til saucen, og rør saucen i retten til sidst når vandet er kogt ind og nudlerne al dente. Smag til med salt og peber.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*