Sriracha nudler med honning og kylling er en skøn og smagfuld ret, der giver dig den perfekte balance mellem krydret og sød. Denne opskrift er ikke kun en fest for dine smagsløg, men den er også en sund måde at tilfredsstille din trang til asiatisk-inspireret mad. Ved at kombinere den skarpe krydret smag af srirachasauce med den naturlige sødme fra honning og magert kyllingekød, får du en måltid, der er fyldt med smag og samtidig rig på protein og vigtige næringsstoffer.

Sriracha nudler med honning og kylling
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst, -inderfilet eller -lårfilet
- 1 broccoli
- 1 peberfrugt
- 1 bundt forårsløg
- 1 spsk olie
- 250 g fuldkorsnudler
- 9 dl vand
Sriracha sauce
- 75 g honning
- 2 spsk sriracha chilisauce el. sambal oelek eller anden stærk chilisauce
- 2 spsk soyasauce
- 2 tsk ingefær evt. frisk
- 2 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk olie
Sådan gør du
- Skær kyllingen i mundrette bider. Grøntsagerne rengøres og skæres i mundrette stykker.
- Opvarm lidt olie på pande eller stor gryde. Brun kyllingen af.
- Tilsæt grøntsagerne og lad dem stege med 1-2 minutter.
- Tilsæt nudler og vand, og lad retten simre ved middelvarm. Knæk evt nudlerne lidt, og sørg for at de kommer godt ned i væden. Rør undervejs, så det ikke brænder på.
- Rør ingredienserne sammen til saucen, og rør saucen i retten til sidst når vandet er kogt ind og nudlerne al dente. Smag til med salt og peber.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.