Hele kyllingelår med bulgursalat
Ingredienser
- 800 g hele kyllingelår
- valgfri krydderi (f.eks. paprika, karry, spidskommen, timian, rosmarin)
- 4 fuldkorns miniflutes
Bulgursalat
- 3 dl bulgur
- 1 håndfuld persille
- 1 alm. løg
- 250 g tomater
- 1 agurk
- 4 spsk olie
- 5 spsk citronsaft
- 2 fed hvidløg
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Fordel kyllingelårene i en bradepande med bagepapir og drys lårene med familiens yndlingskrydderi (jeg brugte røget paprika og karry) samt lidt salt og peber
- Kyllingelårene bages i ovnen i ca. 60 minutter til de er gennemstegt helt ind til benet.
Bulgursalat
- Kog bulguren som anvist på posen i letsaltet vand.
- Hak persille og løg fint.
- Skær tomater og agurk i fine tern.
- Bland en dressing af olie, citronsaft og hvidløg.
- Vend det hele sammen til en salat og smag til med salt og peber.
- Lad gerne salaten trække i 30 minutter i køleskabet inden servering.
Tilbehør
- Lun miniflutesene som anvist posen og servér dem til kyllingen og bulgursalaten.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Super dejlig ret. Nem og hurtig at tilberede. I vores lille familie, som består af to drenge 8-12 år, min mand som er uddannet kok, og mig der har besluttet at vi skal spise sundt, og økonomisk. “Økonomisk” er også at handle det ind som der skal bruges og ikke mere end det. Jeg vil bevise at jeg kan gøre vores familie sund, og på samme tid spare penge (der kan sagtens blive til et par dage i Legoland)
Tak, det er så dejligt at I kan bruge det 🙂
Fantastisk opskrift, nem at lave og billig og sund, godt gået 🙂
Mange tak 🙂