Rugbrødsdagen er i denne uge byttet ud med en lækker klassiker, nemlig clubsandwich 😊 Kombinationen af kylling, karry, bacon og frisk salat går man bare aldrig galt i byen med.
Clubsandwich
Ingredienser
- 350 g kyllingebryst el. inderfilet
- 8 skiver bacon
- 0,5 iceberg
- 1 agurk
- 2 tomater
- evt. alm. løg el. rødløg
- 4 store gulerødder
- 12 skiver fuldkornstoast
Karrydressing
- 150 g fraiche 5 %
- 0,5 tsk dijon sennep
- 2 tsk karry
- 1 spsk citronsaft
- 0,5 tsk sukker
- salt og peber
Sådan gør du
- Gennemsteg eller kog kyllingen, og skær den i skiver.
- Baconskiverne steges sprøde.
- Hak iceberg fint og skær tomaterne i skiver. Ønsker du løg i din sandwich, skæres disse i tynde skiver.
- Skær halvdelen af agurken i skiver til sandwichen og skær resten af den i stave som serveres ved siden af.
- Gulerødderne skrælles og skæres i stave.
Dressing
- Bland alle ingredienserne til dressingen og smag den til.
Clubsandwich
- Rist toastbrødet på brødristeren.
- Anret sandwichene lagvis. Du skal bruge 3 skiver brød til hver sandwich.
- Først smøres alle 3 skiver brød med dressing, dernæst kylling, salat, grøntsager og bacon på de 2 skiver brød, hvorefter alle 3 skiver samles til en sandwich.
- Skær sandwichen over i 2 og servér med grøntsagsstave.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n