Clubsandwich

Clubsandwich

Rugbrødsdagen er i denne uge byttet ud med en lækker klassiker, nemlig clubsandwich 😊 Kombinationen af kylling, karry, bacon og frisk salat går man bare aldrig galt i byen med.

Clubsandwich

5 from 3 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Sandwich
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

15

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 350 g 350 kyllingebryst el. inderfilet

  • 8 skiver 8 bacon

  • 0,5 0,5 iceberg

  • 1 1 agurk

  • 2 2 tomater

  • evt. alm. løg el. rødløg

  • 4 4 store gulerødder

  • 12 skiver 12 fuldkornstoast

  • Karrydressing
  • 150 g 150 fraiche 5 %

  • 0,5 tsk 0,5 dijon sennep

  • 2 tsk 2 karry

  • 1 spsk 1 citronsaft

  • 0,5 tsk 0,5 sukker

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Gennemsteg eller kog kyllingen, og skær den i skiver.
  • Baconskiverne steges sprøde.
  • Hak iceberg fint og skær tomaterne i skiver. Ønsker du løg i din sandwich, skæres disse i tynde skiver.
  • Skær halvdelen af agurken i skiver til sandwichen og skær resten af den i stave som serveres ved siden af.
  • Gulerødderne skrælles og skæres i stave.
  • Dressing
  • Bland alle ingredienserne til dressingen og smag den til.
  • Clubsandwich
  • Rist toastbrødet på brødristeren.
  • Anret sandwichene lagvis. Du skal bruge 3 skiver brød til hver sandwich.
  • Først smøres alle 3 skiver brød med dressing, dernæst kylling, salat, grøntsager og bacon på de 2 skiver brød, hvorefter alle 3 skiver samles til en sandwich.
  • Skær sandwichen over i 2 og servér med grøntsagsstave.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*