En nem hverdagsret, som også er meget velegnet til at få brugt resterne fra grøntsagsskuffen. Retten passer sig selv i ovnen og giver minimum med opvask, jubii 😀
Alt i et fad: Marinerede kyllingelår m. kartofler og grønt
Ingredienser
- 800 g kyllingelår optøet
- 1 kg store kartofler f.eks bagekartofler
- 1 squash
- 1 peberfrugt
- 2 tomater
- 1 løg
Marinade
- 3 tsk olie
- 3 tsk honning
- 1,5 tsk sennep dijon
- 5 spsk citronsaft
- 2 tsk paprika
- 2 tsk oregano
- 2 tsk timian
- 2 tsk salt
- peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skræl kartoflerne og skær dem i både. Vask grøntsagerne og skær dem i grov stykker.
- Fordel kyllingelår bradepande med bagepapir.
- Bland ingredienserne til marinaden og fordel det udover kyllingen – vend det evt lidt rundt, så det bliver godt fordelt.
- Kom kartofler og grøntsagerne ved kyllingen, og bag det hele i ovnen i ca. 60 minutter.
- Server med kylling og tilbehør sammen med den lækre sky fra fadet.
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.