Alt i et fad: Marinerede kyllingelår m. kartofler og grønt

En nem hverdagsret, som også er meget velegnet til at få brugt resterne fra grøntsagsskuffen. Retten passer sig selv i ovnen og giver minimum med opvask, jubii 😀

Alt i et fad: Marinerede kyllingelår m. kartofler og grønt

5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Ret Kylling, One pot
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 800 g kyllingelår optøet
  • 1 kg store kartofler f.eks bagekartofler
  • 1 squash
  • 1 peberfrugt
  • 2 tomater
  • 1 løg

Marinade

  • 3 tsk olie
  • 3 tsk honning
  • 1,5 tsk sennep dijon
  • 5 spsk citronsaft
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk oregano
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Skræl kartoflerne og skær dem i både. Vask grøntsagerne og skær dem i grov stykker.
  • Fordel kyllingelår bradepande med bagepapir.
  • Bland ingredienserne til marinaden og fordel det udover kyllingen – vend det evt lidt rundt, så det bliver godt fordelt.
  • Kom kartofler og grøntsagerne ved kyllingen, og bag det hele i ovnen i ca. 60 minutter.
  • Server med kylling og tilbehør sammen med den lækre sky fra fadet.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*