En skøn vegetarisk ret med knald på hvidløgssmagen 😛 Har du en rest squash, peberfrugt eller gulerod, kan det sagtens tilsættes til retten.
One pot pasta med aubergine og tomatsauce
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 2 løg
- 6 fed hvidløg
- 1 stor aubergine
- 700 ml tomat passata
- 3 dl vand
- 1 bouillonterning
- 1 spsk oregano
- chili efter smag
- 300 g fuldkornsspaghetti el. -pasta
- 100 g philadelphia light eller alm. flødeost
- salt og peber
Sådan gør du
- Vask og hak grøntsagerne i fine tern. Pres hvidløg.
- Opvarm olien i en gryde.
- Svits løg og hvidløg til løgene er klare.
- Tilsæt aubergine og rist dem af til de møre.
- Tilsæt vand, tomat passata, bouillonterning og krydderier. Rør det sammen.
- Tilsæt spaghetti og lad den koge i sauce ved middelvarme til den er aldente. Rør undervejs så det ikke brænder på. TIlsæt evt. mere vand efter behov.
- Når retten er næsten færdig røres en klar flødeost i.
- Smag retten til med salt og peber, og server.
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.