One pot pasta med aubergine og tomatsauce

En skøn vegetarisk ret med knald på hvidløgssmagen 😛 Har du en rest squash, peberfrugt eller gulerod, kan det sagtens tilsættes til retten.

One pot pasta med aubergine og tomatsauce

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret One pot, Vegetarisk
Køkken Italiensk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 spsk olie
  • 2 løg
  • 6 fed hvidløg
  • 1 stor aubergine
  • 700 ml tomat passata
  • 3 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 spsk oregano
  • chili efter smag
  • 300 g fuldkornsspaghetti el. -pasta
  • 100 g philadelphia light eller alm. flødeost
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Vask og hak grøntsagerne i fine tern. Pres hvidløg.
  • Opvarm olien i en gryde.
  • Svits løg og hvidløg til løgene er klare.
  • Tilsæt aubergine og rist dem af til de møre.
  • Tilsæt vand, tomat passata, bouillonterning og krydderier. Rør det sammen.
  • Tilsæt spaghetti og lad den koge i sauce ved middelvarme til den er aldente. Rør undervejs så det ikke brænder på. TIlsæt evt. mere vand efter behov.
  • Når retten er næsten færdig røres en klar flødeost i.
  • Smag retten til med salt og peber, og server.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*