BBQ chicken burger m. hasselback gulerødder

En lækker burger med let krydret kylling, sprød kålsalat og hasselback gulerødder som tilbehør 😛

BBQ chicken burger m. hasselback gulerødder

5 from 3 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Burger, Kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

45

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 300 g kyllingebryst m. BBQ marinade

  • 300 g kålblanding (eller snittet spidskål)

  • 2 dl fraiche 5%

  • 2 spsk limesaft

  • 0,25 tsk spidskommen

  • salt og peber

  • 4 burgerboller

  • evt. syltede rødløg eller BBQ sauce

  • Hasselback gulerødder
  • 500 g gulerødder

  • 2 spsk olie

  • 1 fed hvidløg

  • 1 tsk timian

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hasselback gulerødder
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Vask og skræl gulerødderne, og skær riller på tværs i gulerødderne, ca. halvt igennem. Placér gulerødderne på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad.
  • Rør olie sammen med presset hvidløg og timian, og pensel gulerødderne. Drys med salt og peber.
  • Bag gulerødderne i ovnen i ca. 40-45 minutter.
  • BBQ chicken burger
  • Hvis du ikke har købt “færdigmarineret” BBQ kyllingebryst, kan du vende naturel kyllingebryst i et par skefulde BBQ sauce og lad det marinere i køleskabet – gerne natten over.
  • Kom BBQ kyllingen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen ved 200 grader i 30 minutter til den er gennemstegt. Skær kyllingen i skrå skiver.
  • Kålblandingen vendes sammen med fraiche, limesaft, spidskommen og smages til med salt og peber.
  • Lun bollerne som anvist på posen.
  • Fyld bollerne med kålsalat, kyllingeskiver og evt. syltede rødløg – ønsker du en kraftigere BBQ smag, kan bollerne smøres med BBQ sauce inden du kommer fyld i.
  • Server burgerne med hasselback gulerødder.

2 Comments

  1. Vi har fundet en ny favorit ret, og så er det altså ligeså nemt og hurtig som pasta med kødsovs. Tak for en lækker. Herfra lyder der : Tak for mad

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*