vegetar fladbrød

Fladbrød med græsk vegetarfyld

Jeg elsker fladbrød med fyld, og denne vegetarisk udgave med aubergine, salat og tzatziki er ingen undtagelse 🙂

vegetar fladbrød

Fladbrød med græsk vegetarfyld

3.50 fra 16 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Græsk, Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 portion fladbrød (opskrift)
  • 1 spsk olie
  • 2 auberginer
  • 2 alm. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk rosmarin
  • 0,5 tsk chili eller cayennepeber
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber

Tzatziki

  • 1 agurk
  • 2,5 dl fraiche 5% el. græsk yoghurt
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber

Andet

  • 0,5 iceberg el. lign.
  • 4 tomater
  • evt. rødløg

Sådan gør du
 

  • Har du ikke allerede lavet fladbrødene, så start med at med fladbrød (opskrift).
  • Skær auberginen i strimler, skær løg i tern og pres hvidløg.
  • Opvarm olien på en pande og steg aubergine og løg ved middelvarme, til auberginen er mør og let blød.
  • Tilsæt krydderierne og citronsaft, og lad det stege et par minutter mere. Smag til.

Tzatziki

  • Vask agurken og flæk den på langs. Fjerne kernerne med en ske. Riv agurken groft og vrid den revne agurk for væske.
  • Vend den vredne agurk sammen med fraiche, presset hvidløg samt salt og peber. Smag den til.
  • Snit salat, tomat og evt. rødløg.
  • Server tzatzikien sammen med stegt aubergine, fladbrød og salat
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

2 Comments

  1. Sej skræl, selv efter meget lang tid på panden.

  2. Pingback: Ugens madplan uge 52 – Milles mad

3.50 from 16 votes (15 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*