vegetar fladbrød

Fladbrød med græsk vegetarfyld

Jeg elsker fladbrød med fyld, og denne vegetarisk udgave med aubergine, salat og tzatziki er ingen undtagelse 🙂

Fladbrød med græsk vegetarfyld

3 from 13 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar, Græsk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

30

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 1 portion 1 fladbrød (se opskrift)

  • 1 spsk 1 olie

  • 2 2 auberginer

  • 2 2 alm. løg

  • 2 fed 2 hvidløg

  • 2 tsk 2 oregano

  • 1 tsk 1 paprika

  • 1 tsk 1 rosmarin

  • 0,5 tsk 0,5 chili eller cayennepeber

  • 2 spsk 2 citronsaft

  • salt og peber

  • Tzatziki
  • 1 1 agurk

  • 3 dl 3 fraiche 5% el. græsk yoghurt

  • 2 fed 2 hvidløg

  • salt og peber

  • Andet
  • 0,5 0,5 iceberg el. lign.

  • 4 4 tomater

  • evt. rødløg

Sådan gør du

  • Har du ikke allerede lavet fladbrødene, så start med at med fladbrød (se opskrift).
  • Skær auberginen i strimler, skær løg i tern og pres hvidløg.
  • Opvarm olien på en pande og steg aubergine og løg ved middelvarme, til auberginen er mør og let blød.
  • Tilsæt krydderierne og citronsaft, og lad det stege et par minutter mere. Smag til.
  • Tzatziki
  • Vask agurken og flæk den på langs. Fjerne kernerne med en ske. Riv agurken groft og vrid den revne agurk for væske.
  • Vend den vredne agurk sammen med fraiche, presset hvidløg samt salt og peber. Smag den til.
  • Snit salat, tomat og evt. rødløg.
  • Server tzatzikien sammen med stegt aubergine, fladbrød og salat

One Comment

  1. Sej skræl, selv efter meget lang tid på panden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*