En virkelig nem og skøn vegetarret, som om også er meget velegnet til kødspisere, som er ved at teste det kødfrie køkken af 😉
Bønne Burrito
Ingredienser
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk olie til stegning
- 2 røde peberfrugter
- 2 ds kidney bønner
- 1 ds hakkede tomater
- 70 g tomatpure
- 1 spsk balsamico
- 0,5 tsk spidskommen
- 1 tsk paprika
- chili el. cayennepeber efter smag
- salt og peber
- 6 fuldkornstortillas
- 75 g revet cheddar
Sådan gør du
- Skær løg og peberfrugt i fine strimler. Pres eller hak hvidløget.
- Opvarm lidt olie på en pande ved middelvarme, og svits først løgene til de er klare.
- Tilsæt hvidløg og peber, og lad det svitse 1-2 minutter.
- Hæld vandet fra kidney bønnerne og skyl dem godt.
- Kom de drænede bønner på panden sammen med hakkede tomater, tomatpure, balsamico og krydderier.
- Lad retten simre ca. 5 minutter, og smag til med salt og peber, og evt. flere krydderier.
- Tag halvdelen af fyldet fra og blend til en grov mos med en stavblender. Kom mosen tilbage sammen med resten af fyldet og bland det rundt,
- Varm tortillapandekagerne som anvist på pakken (jeg bruger mikroovnen).
- Server de lune tortillas med bønnefyld og revet chedder.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Denne smagte godt. Jeg blendede dog alle bønnerne sammen med de hakkede tomater, inden jeg tilføjede dem og undlod spidskommen, for min mand og børn er ikke så glade for smagen af spidskommen og konsistensen af kidneybønner. Det fungerede rigtig fint, og børnene ville gerne have det igen.