bønne burrito

Bønne Burrito

En virkelig nem og skøn vegetarret, som om også er meget velegnet til kødspisere, som er ved at teste det kødfrie køkken af 😉

bønne burrito

Bønne Burrito

4.34 fra 3 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Vegetar
Køkken Mexicansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk olie til stegning
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 ds kidney bønner
  • 1 ds hakkede tomater
  • 70 g tomatpure
  • 1 spsk balsamico
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • chili el. cayennepeber efter smag
  • salt og peber
  • 6 fuldkornstortillas
  • 75 g revet cheddar

Sådan gør du
 

  • Skær løg og peberfrugt i fine strimler. Pres eller hak hvidløget.
  • Opvarm lidt olie på en pande ved middelvarme, og svits først løgene til de er klare.
  • Tilsæt hvidløg og peber, og lad det svitse 1-2 minutter.
  • Hæld vandet fra kidney bønnerne og skyl dem godt.
  • Kom de drænede bønner på panden sammen med hakkede tomater, tomatpure, balsamico og krydderier.
  • Lad retten simre ca. 5 minutter, og smag til med salt og peber, og evt. flere krydderier.
  • Tag halvdelen af fyldet fra og blend til en grov mos med en stavblender. Kom mosen tilbage sammen med resten af fyldet og bland det rundt,
  • Varm tortillapandekagerne som anvist på pakken (jeg bruger mikroovnen).
  • Server de lune tortillas med bønnefyld og revet chedder.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*