En anderledes broccolisalat, som også er lækker i madpakken eller i picnickurven. Den kan serveres med brød som her, eller med en bagekartoffel eller som fyld i tortillas 🙂
Broccolisalat med cheddar og kylling samt grove madbrød
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
- 1 stort broccoli
- 100 g cheddar
- 1 bundt forårsløg
- 40 g ranch dressing (el. cæsardressing)
- salt og peber
Tilbehør
- 1 portion madbrød (el. fuldkornsflutes) (se opskrift)
Sådan gør du
- Start med at få madbrødene i ovnen – se opskrift
Broccolisalat
- Kyllingen koges i ca. 20 minutter til den er gennemstegt. Køl kyllingen ned og skær den i små stykker.
- Skyl broccolien grundt, og skær den i små mundrette buketter. Rens forårsløgene og skær dem i skiver.
- Bland de kolde kyllingestykker sammen med broccoli, forårsløg, cheddar og ranchdressing, og smag til med lidt salt og rigeligt peber.
- Servér salaten med de lune madbrød.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
En super lækker ret. Tak Britt