Tian

Tian med bagt kyllingbryst

Tian er et fransk grøntsagsfad, og findes i flere afskygninger. Her er den lavet med kartofler, tomat og squash 😛

Tian

Tian med bagt kyllingbryst

4.50 fra 4 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Fransk, Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Tian

  • 2 bagekartofler
  • 3 tomater
  • 1 squash
  • 1 stort løg
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
  • 2 tsk olie
  • 125 g frisk mozzarella

Bagt kylling

  • 400 g kyllingbryst
  • timian (el. herbes de provence)
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader

Tian

  • Vask kartofler og grønt grundigt, og skær dem i tynde skiver (det er især vigtigt at kartoflerne er tynde, ellers blive de aldrig færdige i ovnen).
  • Læg skiverne skiftevis på række i et ildfastfad.
  • Fordel 2 tsk olie over grøntsagerne, og drys med rigeligt salt samt peber og timian.
  • Skær den friske mozzarella i små stykker, og drys det udover fadet.
  • Tianen bages i ovnen i 50-60 minutter, til kartoflerne er møre. Hvis du synes at osten begynder at blive for mørk, læg da et stykke sølvpapir henover fadet.

Ovnbagt kylling

  • Læg kyllingbrysterne i et ildfastfad, drys dem med krydderier og evt. et par dråber oliven- el- rapsolie, og bag dem i ovnen i 30-35 minutter til de gennemstegt men stadig saftige.
  • Servér den bagte kylling sammen med tian.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
4.50 from 4 votes (4 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*