broccolisalat

Broccolisalat

En lækker broccolisalat med æbler, bacon og en skøn dressing. Velegnet som tilbehør til kødretter, men kan også spises som den er.

Broccolisalat

5 from 2 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Dansk, Madpakke, Salater, Svinekød
Antal

6

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

15

minutter
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 2 2 broccoli

  • 150 g 150 bacon i tern

  • 1 1 stort æble

  • 1 1 stort rødløg

  • 1 dl 1 solsikkekerner

  • 3,5 dl 3,5 fraiche 5%

  • 3 spsk 3 mayonnaise, let

  • 2 tsk 2 hvidvinseddike el. æblecidereddike

  • 3 tsk 3 sukker

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær broccolien i små buketter, kom dem i en si eller dørslag og overhæld dem med kogende vand, og skyl dem herefter under den kolde. Ryst vandet fra broccolien.
  • Steg bacon sprød på en pande, tag det til side.
  • Æble og løg rengøres og skæres i små fine tern.
  • Rør en dressing af fraiche, mayonnaise, eddike, sukker samt salt og peber. Husk at smage den til.
  • Vend broccoli, bacon, æble, løg, solsikkekerner sammen med dressingen.
  • Salaten kan spises med det samme, men bliver endnu bedre at trække et par timer eller natten over i køleskabet. Vend salaten rundt inden servering.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*