broccolisalat

Broccolisalat

En lækker broccolisalat med æbler, bacon og en skøn dressing. Velegnet som tilbehør til kødretter, men kan også spises som den er.

broccolisalat

Broccolisalat

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Dansk, Madpakke, Salater, Svinekød
Antal 6 personer

Ingredienser
  

  • 2 broccoli
  • 150 g bacon i tern
  • 1 stort æble
  • 1 stort rødløg
  • 1 dl solsikkekerner
  • 3,5 dl fraiche 5%
  • 3 spsk mayonnaise, let
  • 2 tsk hvidvinseddike el. æblecidereddike
  • 3 tsk sukker
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær broccolien i små buketter, kom dem i en si eller dørslag og overhæld dem med kogende vand, og skyl dem herefter under den kolde. Ryst vandet fra broccolien.
  • Steg bacon sprød på en pande, tag det til side.
  • Æble og løg rengøres og skæres i små fine tern.
  • Rør en dressing af fraiche, mayonnaise, eddike, sukker samt salt og peber. Husk at smage den til.
  • Vend broccoli, bacon, æble, løg, solsikkekerner sammen med dressingen.
  • Salaten kan spises med det samme, men bliver endnu bedre at trække et par timer eller natten over i køleskabet. Vend salaten rundt inden servering.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*