fastelavnsboller med hindbærskum

Lettere fastelavnsboller med hindbærskum

Ligesom så mange andre, så elsker jeg fastelavnsboller. Jeg synes dog ofte, at det bliver en lidt for tung fornøjelse, og derfor har jeg lavet disse lækre banditter i en lettere udgave. De er både lette at lave, og lettere kaloriemæssigt. Én af disse ligger på ca. 246 kcal sammenlignet med dem du køber hos bageren der ofte ligger mellem 350-450 kcal. Og jeg lover, at de her smager mindst lige så godt 😀

fastelavnsboller med hindbærskum

Lettere fastelavnsboller med hindbærskum

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Bagværk
Antal 6 stk

Ingredienser
  

  • 6 små croissanter
  • 125 g hindbær
  • 50 g flormelis
  • 250 ml cremefine 19% til piskning
  • drys evt. med flormelis på toppen el. pynt med glasur

Sådan gør du
 

  • Start med at bag (som anvis på pakken) og afkøl dine croissanter.
  • Skyl din hindbær og ryst dem fri for vand. Mos dem i en skål sammen med flormelis.
  • Pisk cremefine til skum – min erfaring er at det tager lidt længere tid end almindelig flødeskum.
  • Vend de mosede hindbær forsigtigt rundt i skummen.
  • Flæk de afkølede croissanter på langs og fyld dem op med skum – du kan gøre det både med og uden sprøjte.
  • Du kan pynte fastlavnsbollerne med et drys flormelis eller lave en glasur.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*