Dagens burger med fiskefrikadeller en super børnevenlig måde at servére fisk på. Frikadellerne er meget milde i smagen og smager rigtig lækkert i en burgerbolle med masser af salat 🙂 Burgerne serveres med bagte rodfrugter for at tilføre måltidet lidt ekstra grønt og mæthed.
Print Recipe
Burger med fiskefrikadeller og ovnbagte rodfrugter
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykke. Vend dem med olie og timian samt salt og peber.
Fordel rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter. Rør gerne i dem undervejs.
Fiskeburger
Form farsen til enten små frikadeller eller til 4 store bøffer. Steg dem i lidt olie på panden til de er gyldne og gennemstegte.
Snit grøntsagerne og lun bollerne. Smør bollerne med remoulade eller en kombination af mayo og sennep. Fyld bollerne med masser af grønt samt fiskefrikadeller og servér dem sammen med de bagte rodfrugter.
Jeg hedder Britt, er uddannet indenfor ernæring og sundhed, og står bag bloggen “Sund på budget”. Her deler jeg billige og sunde madplaner der lever op til de danske kostråd. I mit arbejde møder jeg tit den påstand, at det er dyrt at leve sundt og man skal købe alle mulige specialvarer. Denne myte har jeg gjort til min mission at modbevise her på bloggen, ved at komme med inspiration til lækker, sund og billig mad.
Pingback: Sund madplan uge 48 - Sund på budget