Sund på budget billede til opskrift

Burger med fiskefrikadeller og bagte rodfrugter

Dagens burger med fiskefrikadeller en super børnevenlig måde at servére fisk på. Frikadellerne er meget milde i smagen og smager rigtig lækkert i en burgerbolle med masser af salat 🙂 Burgerne serveres med bagte rodfrugter for at tilføre måltidet lidt ekstra grønt og mæthed.

Print Recipe
Burger med fiskefrikadeller og ovnbagte rodfrugter
Region Fisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4 store fuldkornsburgerboller
  • 400 g fiskefars
  • 0,5 iceberg
  • 0,5 agurk
  • 2 tomat
  • 1 kg blandede rodfrugter pastinak, persillerødder, knoldeselleri, jordskok osv.
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk timian
  • salt og peber
  • remoulade
Region Fisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4 store fuldkornsburgerboller
  • 400 g fiskefars
  • 0,5 iceberg
  • 0,5 agurk
  • 2 tomat
  • 1 kg blandede rodfrugter pastinak, persillerødder, knoldeselleri, jordskok osv.
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk timian
  • salt og peber
  • remoulade
Instruktioner
Rodfrugter
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykke. Vend dem med olie og timian samt salt og peber.
  2. Fordel rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter. Rør gerne i dem undervejs.
Fiskeburger
  1. Form farsen til enten små frikadeller eller til 4 store bøffer. Steg dem i lidt olie på panden til de er gyldne og gennemstegte.
  2. Snit grøntsagerne og lun bollerne. Smør bollerne med remoulade eller en kombination af mayo og sennep. Fyld bollerne med masser af grønt samt fiskefrikadeller og servér dem sammen med de bagte rodfrugter.
Del denne opskrift
 

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 48 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*