Butterbeans i cremet paprikasauce

Butterbeans i cremet paprikasauce

En lækker ret til det vegetariske frokostbord eller som nem aftensmad 🙂

Butterbeans i cremet paprikasauce

Butterbeans i cremet paprikasauce

No ratings yet
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Frokost, Kødfri, One pot
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 løg
  • 1 peberfrugt
  • 1 spsk olie
  • 1 ds butterbeans
  • 2 spsk tomatpure
  • 1,5 dl madlavningsfløde
  • 2 tsk paprika
  • salt og peber

Tilbehør

  • 4 skiver fuldkornstoast el. andet fuldkornsbrød

Sådan gør du
 

  • Hak løg og peberfrugt i fine tern. Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem.
  • Opvarm olie på en pande, og svits først løgene til de er klare, og tilsæt dernæst peberfrugt og lad det stege med et par minutter.
  • Tilføj butterbeans og lad dem stege med 1-2 minutter, og tilsæt tomatpure, krydderier samt madlavningsfløde.
  • Lad fløden koge ind ved lav varme til den har en halvtyk og cremet konsistens.
  • Smag til med salt og peber, og server på ristet fuldkornsbrød.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*