peanutbutter kylling

Chick free i peanutbuttersauce med ris og ristet spidskål

En vegetarisk udgave af min peanutbutter chicken. Jeg bruger chick free fra Naturli’ men andre kyllingerstatninger kan sagtens bruges 🙂 Ønskes en vegansk udgave af retten, erstattes madlavningsflødes med et vegansk alternativ.

Chick free i peanutbuttersauce med ris og ristet spidskål

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

30

minutes
Frysegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 1 pk chick free eller lign.

  • 1 spsk olie til stegning

  • 1,5 tsk rød karrypasta

  • 400 ml kokosmælk

  • 250 ml madlavningsfløde 4 %

  • 3 spsk peanutbutter (uden crunch)

  • 3 spsk sojasauce

  • 1 lime, ubehandlet (både saft og skal)

  • salt og peber

  • Tilbehør
  • 300 g ris

  • 350 g blomkålsris

  • 1 spidskål

  • olie

  • salt

Sådan gør du

  • Opvarm lidt olie i en gryde og svits chick free stykkerne og karrypastaen af ganske kort.
  • Tilsæt karrypasta, kokosmælk, madlavningsfløde, peanutbutter, sojasauce og saft fra 1 lime. (riv også skallen fra limen)
  • Lad retten simre minimum 15 minutter, og smag den til med salt, peber og limeskal. Du kan evt. jævne sauce, hvis du synes den er for tynd.
  • Tilbehør
  • Kog risen som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
  • Spidskålen vaskes og skæres i tynde strimler. Opvarm lidt olie på en pande og rist spidskål ved middelvarme til den er faldet sammen og blev gylden. Drys med lidt salt.
  • Server peanutbutter saucen med ris og ristet spidskål, evt. et drys peanuts på toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*