En lækker, mættende og kalorielet dessert med chiafrø 😛 Er man ikke så meget til kaffe, kan det laves med ret kakao, hvilket også er utrolig lækkert 🙂
Choko-mokka chiabudding
Ingredienser
- 1 dl kogende vand
- 1,5 tsk instant kaffe
- 1,5 spsk kakaopulver (f.eks nesquick eller Easis)
- 5 spsk chiafrø
- 2 dl minimælk (el. plantemælk)
- 1 tsk vaniljesukker
- evt lidt honning, flydende sød eller sukker til at søde yderligere
Sådan gør du
- Oplæs kaffe og kakao i det kogende vand.
- Rør kaffe/kakaoen sammen med mælk, chiafrø og vaniljesukker.
- Kom det hele i en bøtte med tætsluttende låg og lad det trække i køleskabet natten over (8-12 timer).
- Smag evt. til med lidt flydende sød eller honning når du tager moussen ud.
- Server med en klat flødeskum eller vaniljeskyr.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n