Denne uges fiskeret er en nem, lækker og børnevenlig omgang pasta med rejer. Mange glemmer, at rejer og anden skaldyr tæller med i de anbefalede 350 g fisk, som vi gerne skal have om ugen, men den er altså god nok 🙂 Så tilføj endelig rejer til din æggemad, tunsalat eller pastaretter, for at få lidt mere fisk i hverdagen.
Pingback: Sund madplan til singler #2 - Sund på budget
Pingback: Sund madplan uge 45 - Sund på budget
Hejsa
Jeg er ikke så vild med rejer. Faktisk er ingen i familien ud over min 1 årig vild med rejer. Hvad kan jeg komme i istedet for?
I kan bruge røget laks, skinketern eller kylling 🙂
Hej 🙂
Er spinatens vægt i optøet eller frost?
Så lækkert. Jeg udskiftede squash med friske grønne asparges, som nu er i sæson og det passede fint til resten
Tak 🙂 Det gør jeg også når jeg har asparges – det er så lækkert 😛
Hvad kan jeg erstatte spinat med? Min mand er ikke så vild med det☺️
Squash, broccoli, ærter, blomkål, grønkål, osv. – det er nærmest kun fantasien der sætter grænser 🙂
Kan man også bruge rejer i lage? ♀️
Det kan du godt, men du skal passe på med at varme for meget på dem, for de bliver hurtigt seje. Jeg ville røre dem hurtigt med til sidst – og skyl rejerne godt, så retten ikke kommer til at smage af rejelage 🙂
Hej, super lækker ret. Men (som med mange af dine retter) er der til to gange i vores familie (to voksne og to små børn). Du skriver den ikke er frysegnet. Er det af hensyn til genfrysning eller genopvarmning? For jeg tænkte at gemme i køleskabet til en anden dag..
Retterne er også til voksne og to store børn, så det er ganske naturligt at I har mad i overskud 🙂
Det er pga genopvarmningen – man skal være lidt forsigtig med at genopvarme retter med spinat, og derudover bliver rejerne virkelig seje og ikke særlig lækre når du varmer det op igen.
God weekend 🙂