Mac’n’cheese med blomkål og spinat

Print Recipe
Mac'n'cheese med blomkål og spinat
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 350 g fuldkornspasta
  • 1 stort blomkål
  • rasp
Ostesauce
  • 5 dl minimælk
  • 150 g revet cheddarost
  • 2,5 spsk mel
  • 1 spsk olie eller smør
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • 0,5 tsk stødt muskatnød
  • 300 g spinat, hakket optøet
  • salt og peber
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 350 g fuldkornspasta
  • 1 stort blomkål
  • rasp
Ostesauce
  • 5 dl minimælk
  • 150 g revet cheddarost
  • 2,5 spsk mel
  • 1 spsk olie eller smør
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • 0,5 tsk stødt muskatnød
  • 300 g spinat, hakket optøet
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Kog pastaen som anvist på pakken. Den må gerne have list bid, da den også kommer i ovnen.
  3. Skær blomkålen i små buketter, og damp dem med lidt salt i 5-10 minutter. Ligesom pastaen, må de gerne have lidt bid.
Ostesauce
  1. Lav en jævning af 1 dl mælk og mel. Bring resten af mælken og olien i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring.
  2. Tilsæt den optøede spinat, sennep samt cheddarost, og rør det ud i saucen. Smag til med salt, peber og muskatnød.
  3. Fordel pasta og blomkål i et ildfast fad, og hæld saucen udover. Drys med rasp.
  4. Bag retten i ovnen i ca. 15 minutter. Servér straks 🙂
Recipe Notes

Pris pr. person: 9-10 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*