Pasta med rejer, spinat og squash

Print Recipe
Pasta med rejer, spinat og squash
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 spsk olie
  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 200 g spinat, hakket optøet
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 tsk dild tørret
  • 1 stor squash revet
  • salt og peber
  • 200 g rejer optøede, pillede
Region Fisk
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 spsk olie
  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 200 g spinat, hakket optøet
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 tsk dild tørret
  • 1 stor squash revet
  • salt og peber
  • 200 g rejer optøede, pillede
Instruktioner
  1. Hvis du bruger frosne rejer, sørg for at de er tøet op, helst i køleskabet. Er der stadig haler eller anden skal på rejerne, skal de pilles inden de bruges retten.
  2. Kog pastaen som anvist på pakken, afdryp og hold den varm.
  3. Varm olien i en gryde, der er stor nok til at kunne rumme pastaen, og svits løgene heri. Når løgene er klare, tilsættes hvidløg og optøet spinat.
  4. Tilsæt fløde, citronsaft, samt dild og lad det koge igennem 2-3 minutter, inden den revne squash vendes i. Lad det simre i et par minutter.
  5. Smag til med salt og peber, og evt. mere citron og dild. Vend pasta og de optøede rejer i saucen. Varm det hele kort.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 13-14 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*