Få overblik over dine indkøb og bliv belønnet med gavekort

(Artiklen er lavet i samarbejde med Gfk danmark, men afspejler fuldt ud min egen holdning til produktet)

Jer der har fulgt med fra start, ved at jeg er medlem af GfK Danmarks forbrugerpanel “Mini-Danmark”. Som panelmedlem benytter jeg deres app til at scanne samt registreret vores ugentlige dagligvareindkøb, hvilket giver mig et rigtig godt overblik over hvad vi bruger vores penge på, samtidig med at jeg får en gevinst i form af point der kan bruges til gavekort til lækre produkter. GfK er en af verdens største analysevirksomheder, og i Danmark, leverer de analyser og rapporter om danskernes dagligvarehandel og forbrug til Danmarks  supermarkeder og producenter.

Som medlem af GfK’s forbrugerpanel optjener du point som kan bruges til gavekort til butikker, oplevelser og produkter. Derudover har du mulighed for at sætte dit præg og dele din holdning til den danske dagligvarehandel, og på den både påvirke hvilke varer der står på hylderne i butikkerne og den oplevelse man får som forbruger når man handler ind. En ekstra bonus ved at scanne sine dagligvareindkøb er, at det giver et super godt overblik over familiens dagligvareindkøb fra uge til uge, og man kan se hvor pengene “forsvinder” hen.

Min oplevelse

Inden jeg blev en del af panelet, tænkte jeg at det var alt for besværligt og tidskrævende at skulle scanne alle sine indkøb. Den opfattelse blev dog ret hurtigt ændret. App’en som man bruger til at scanne med, er super brugervenlig, og den er meget hurtig til at finde og registrere stregkoderne. Derudover kan man bruge app’en på flere telefoner samtidig, og det tog derfor under et minut for min kæreste og jeg er at scanne varerne fra vores indkøb – det er så nemt, at ungerne sagtens kan sættes i sving 😉

Det der tager lidt tid, er faktisk at registrere indkøbet i sin indkøbsdagbog på nettet, men når man først er inde i systemet, så tager det max 5-10 minutter, alt efter størrelsen af indkøbet, og det synes jeg er meget godt givet ud, når man nu optjener point til gavekort og samtidig får et godt overblik over sine indkøb og sit forbrug.

Alt i alt er jeg meget positiv efter min periode som medlem af panelet, og særligt det overblik man får over sine indkøb, gør jeg at vil blive ved med at registrere min varer fremover også.

Hvad får jeg ud af at være medlem?

Som panelmedlem, modtager du 100 point om ugen for at registrere dine dagligvareindkøb, og derudover kan man optjene følgende ekstra point:

  • Opstartsbonus (300 point) ved hurtig opstart
  • Loyalitetsbonus efter 3, 6 og 12 måneder, når du løbende registrerer (Op til 1500 point pr. år)
  • Ekstra point for at besvare ekstraundersøgelser
  • Point eller gavekort hvis du vinder konkurrencer

Pointene kan veksles til gavekort til enten supergavekort , eller produktgavekort. Produktshoppen er fyldt med lækre produkter f.eks. tøj, elektronik, boligindretning, sport, legetøj, parfume og meget mere, så der skulle gerne være rig mulighed for enten at forkæle sig selv, kæresten eller ungerne. Se alle de lækre ting du kan få for dine point lige her.

Det er gratis at være medlem af panelet, og ved ferie eller sygdom kan du selv indtaste dit fravær, og så vil du automatisk modtage 50 point pr. uge.

Derudover får du som nævnt mulighed for at påvirke de danske dagligvarebutikker og producenter, samtidig med at du får et overblik over dine samlede indkøb.

TIlmeld dig her

Hvordan gør jeg?

Når du eller en anden i din husstand har købt ind, registreres varerne med stegkodescanneren og logges i en indkøbsdagbog på nettet. Stregkodescanneren er en app som du henter til din telefon, og den findes både til Android og Apple.
Efter varerne er scannet skal du logge ind i indkøbsdagbogen på nettet og registrere hvor varerne er købt, pris m.m. Alle dagligvareindkøb i løbet af ugen skal scannes og registreres. Jeg har lavet en lille video hvor jeg viser, hvor nemt det er at scanne og registrere indkøb i indkøbsdagbogen.

GFK har også lavet en rigtig god video, der nemt beskriver hvordan du kommer i gang som medlem af forbrugerpanelet.

Hvordan bliver jeg medlem?

Det er super nemt at blive medlem. Du klikker på nedenstående link, og besvarer spørgeskemaet. Efter 1-2 hverdage vil du modtage dine loginoplysninger, og du kan gå igang med at scanne 🙂
Husk at du altid kan melde dig ud igen, hvis det alligevel ikke er noget for dig.

Du kan læse meget mere om GfK lige her.

TIlmeld dig her

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*