En virkelig lækker og nem hverdagsret. Alle ingredienserne kommes i en stor bradepande og passer sig selv i ovnen 🙂 Minimum indsat og max lækkerhed 😀
Fajita bradepande
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst, – inderfilet el. lårfilet
- 3 peberfrugter
- 250 g cherrytomater
- 1 stort løg
- 1 spsk olie
- 1 spsk paprika
- 2 tsk løgpulver
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk spidskommen
- chili efter smag
- salt og peber
- 1 ds kidney bønner
- 1 ds majs
- 100 g revet ost max 15%
Tilbehør
- taco skaller el. fuldkornswraps
- evt. avocado dressing (se opskrift)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Skær kyllingen i mundrette bider. Grøntsagerne rengøres, skær løg og peberfrugt i strimler.
- Fordel grøntsager og kylling i en bradepande med bagepapir. Tilsæt olie og krydderier og vend det hele godt sammen.
- Bag det i ovnen i 20 minutter.
- Hæld vandet fra majs og kidney bønner, og skyl bønnerne. Ryst det hele fri for vand.
- Vend majs og kidney bønner sammen med kylling og grøntsagerne, og drys med ost.
- Bag det hele yderligere 5 minutter til osten er smeltet.
- Server med tortillas, ris eller taco skaller og evt. en klat guacamole eller en avocado dressing.
Video
*obs næringsindholdet er beregnet uden tilbehør (wraps, ris taco el. dressing).