fajita bradepande

Fajita bradepande

En virkelig lækker og nem hverdagsret. Alle ingredienserne kommes i en stor bradepande og passer sig selv i ovnen 🙂 Minimum indsat og max lækkerhed 😀

fajita bradepande

Fajita bradepande

5 fra 3 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Ret Kylling, Mexicansk, One pot
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g kyllingebryst, – inderfilet el. lårfilet
  • 3 peberfrugter
  • 250 g cherrytomater
  • 1 stort løg
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk paprika
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk spidskommen
  • chili efter smag
  • salt og peber
  • 1 ds kidney bønner
  • 1 ds majs
  • 100 g revet ost max 15%

Tilbehør

  • taco skaller el. fuldkornswraps
  • evt. avocado dressing (se opskrift)

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær kyllingen i mundrette bider. Grøntsagerne rengøres, skær løg og peberfrugt i strimler.
  • Fordel grøntsager og kylling i en bradepande med bagepapir. Tilsæt olie og krydderier og vend det hele godt sammen.
  • Bag det i ovnen i 20 minutter.
  • Hæld vandet fra majs og kidney bønner, og skyl bønnerne. Ryst det hele fri for vand.
  • Vend majs og kidney bønner sammen med kylling og grøntsagerne, og drys med ost.
  • Bag det hele yderligere 5 minutter til osten er smeltet.
  • Server med tortillas, ris eller taco skaller og evt. en klat guacamole eller en avocado dressing.

*obs næringsindholdet er beregnet uden tilbehør (wraps, ris taco el. dressing).

5 from 3 votes (3 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*