Fiskelasagne

Fiskelasagne med hvid fisk, spinat og porrer

Cremet og børnevenlig fiskelasagne med hvid fisk. I opskriften er der brugt pangasius filet, men du kan også bruge torsk, rødspætter eller lign.

Print Recipe
Fiskelasagne med hvid fisk, spinat og porrer
Region Fisk, Vegetarisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g sejfilet, optøet eller anden hvid fisk
  • 2 gulerødder
  • 1 stor porre
  • 1 ps cheasy mozzarella 13% 150 g
  • 4 spsk rasp
  • salt og peber
  • 0,5 pk fuldkornslasagneplader
Bechamelsauce
  • 5 dl minimælk
  • 2,5 spsk hvedemel
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 1 tsk muskatnød stødt
  • 450 g hakket spinat optøet
Region Fisk, Vegetarisk
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g sejfilet, optøet eller anden hvid fisk
  • 2 gulerødder
  • 1 stor porre
  • 1 ps cheasy mozzarella 13% 150 g
  • 4 spsk rasp
  • salt og peber
  • 0,5 pk fuldkornslasagneplader
Bechamelsauce
  • 5 dl minimælk
  • 2,5 spsk hvedemel
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 1 tsk muskatnød stødt
  • 450 g hakket spinat optøet
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader
Bechamelsauce
  1. Ryst hvedemelet ud i 1 dl kold mælk i en mel jævner. Bring resten af mælken og olie i kog i en gryde under omrøring.
  2. Tilsæt meljævningen under omrøring. Kog sovsen igennem ca. 5 min. under omrøring. Smag til med 1 tsk. salt og peber og muskatnød.
  3. Optø spinaten og bland den i bechamelsaucen.
Lasagne
  1. Skræl gulerødderne og riv dem fint. Rens porren, skær toppen af og skær resten af porren i skiver. Bland grøntsagerne med bechamelsaucen.
  2. Skær den optøede fisk i mundrette bidder og fordel fisk og spinatblandingen mellem pastaplader i et ildfast fad i lag. Start med spinatblandingen, derefter lidt fisk, pastaplader osv. Slut med et lag spinatblanding og fisk.
  3. Drys lasagnen med revet ost og rasp.
  4. Bag lasagnen i ca. 45 minutter i ovnen.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 13-15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*