Ostesuppe m. porrer og ovnbagte bruschetta

Denne ostesuppe er meget mild og cremet i smagen, og kan sagtens spises af folk der ikke normalt kan lide ost. Som tilbehør serveres en lækker omgang sprød bruschetta.

Ostesuppe m. porrer og ovnbagte bruschetta

2 from 3 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Suppe
Antal

4

personer
Forberedelsestid

25

minutes
Tilberedningstid

15

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • Ostesuppe
  • 25 gram fedtstof, gerne smør

  • 2 spsk mel

  • 1 liter vand

  • 1 bouillonterning grøntsag el. kylling

  • 150-200 gram smøreost/flødeost f.eks. philadelphia el. buko

  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%

  • 2 porrer i tynde ringe

  • salt og peber

  • Bruschetta
  • 1 pk fuldkornsbaguettes

  • 250 g cherrytomater el. tomater

  • 2 spsk olie

  • 2 fed hvidløg

  • 1 spsk Oregano

  • 1 tsk timian

  • salt og peber

  • evt. 1 spsk balsamico

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Ostesuppe
  • Opvarm fedtstof i en stor gryde og tilsæt melet – bland det godt sammen.
  • Pisk vand i melblanding, lidt ad gangen, indtil det hele er rørt i og suppen koger.
  • Tilsæt bouillonterning, flødeost, madlavningsfløde samt porreringe, og varm suppen godt igennem til flødeosten er smeltet.
  • Smag til med salt og peber.
  • Bruschetta
  • Skær brødet i skrå skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir
  • Skær tomaterne i små stykker, og vend dem sammen med olie, presset hvidløg, (balsamico) og krydderier.
  • Fordel tomatblandingen på brødet og bag dem i ovn i ca. 10 minutter til brødet er sprødt.
  • Servér dem som en nem forret eller til suppe.

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 1 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*