Ostesuppe m. porrer og ovnbagte bruschetta

Denne ostesuppe er meget mild og cremet i smagen, og kan sagtens spises af folk der ikke normalt kan lide ost. Som tilbehør serveres en lækker omgang sprød bruschetta.

Print Recipe
Mild ostesuppe med porrer
Super lækker, mild og cremet suppe, som også kan spises af personer der normalt ikke kan lide ost.
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 25 gram fedtstof gerne smør
  • 2 spsk mel
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning grøntsag el. kylling
  • 150-200 gram smøreost/flødeost f.eks. philadelphia el. buko
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 porrer i tynde ringe
  • salt og peber
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 25 gram fedtstof gerne smør
  • 2 spsk mel
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning grøntsag el. kylling
  • 150-200 gram smøreost/flødeost f.eks. philadelphia el. buko
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 porrer i tynde ringe
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Opvarm fedtstof i en stor gryde og tilsæt melet - bland det godt sammen.
  2. Pisk vand i melblanding, lidt ad gangen, indtil det hele er rørt i og suppen koger.
  3. Tilsæt bouillonterning, flødeost, madlavningsfløde samt porreringe, og varm suppen godt igennem til flødeosten er smeltet.
  4. Smag til med salt og peber. Servér med lune flutes.
Recipe Notes

Pris pr. person: 7-8 kr

Del denne opskrift
 

Print Recipe
Bruschetta
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
  • 250 g cherrytomater el. tomater
  • 2 spsk olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk Oregano
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
  • evt. 1 spsk balsamico
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornsbaguettes
  • 250 g cherrytomater el. tomater
  • 2 spsk olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk Oregano
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
  • evt. 1 spsk balsamico
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skær brødet i skrå skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir
  3. Skær tomaterne i små stykker, og vend dem sammen med olie, presset hvidløg, (balsamico) og krydderier.
  4. Fordel tomatblandingen på brødet og bag dem i ovn i ca. 10 minutter til brødet er sprødt.
  5. Servér dem som en nem forret eller til suppe.
Del denne opskrift
 

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 1 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*