ostesuppe

Ostesuppe m. porrer og ovnbagte bruschetta

Denne ostesuppe er meget mild og cremet i smagen, og kan sagtens spises af folk der ikke normalt kan lide ost. Som tilbehør serveres en lækker omgang sprød bruschetta.

ostesuppe

Ostesuppe m. porrer og ovnbagte bruschetta

3.20 fra 26 stemmer
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Suppe
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Ostesuppe

  • 25 gram fedtstof,
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning
  • 150-200 g smøreost/flødeost f.eks. philadelphia el. buko
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 porrer
  • salt og peber

Bruschetta

  • 1 pk fuldkornsbaguettes
  • 250 g cherrytomater el. tomater
  • 1 spsk olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk oregano
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
  • evt. 1 spsk balsamico

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader

Ostesuppe

  • Opvarm fedtstof i en stor gryde og tilsæt melet – bland det godt sammen.
  • Pisk vand i melblanding, lidt ad gangen, indtil det hele er rørt i og suppen koger.
  • Tilsæt bouillonterning, flødeost, madlavningsfløde samt porreringe, og varm suppen godt igennem til flødeosten er smeltet.
  • Smag til med salt og peber.

Bruschetta

  • Skær brødet i skrå skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir
  • Skær tomaterne i små stykker, og vend dem sammen med olie, presset hvidløg, (balsamico) og krydderier.
  • Fordel tomatblandingen på brødet og bag dem i ovn i ca. 10 minutter til brødet er sprødt.
  • Servér dem som en nem forret eller til suppe.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

2 Comments

  1. Pingback: Sund madplan uge 1 - Sund på budget

  2. En virkelig lækker suppe! Mums.. har lavet den for anden gang idag, dog med 1/2 pikant 1/2 neutral ost. Lækkerier!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*