Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med mexicansk fyld

Fyldte peberfrugter kommer i mange afskygninger, men det her er min absolut yndlings udgave. Har du en rest squash, gulerødder, aubergine eller andet, skal du ikke være bange for at tilføje ekstra grønt til retten 🙂

Fyldte peberfrugter med mexicansk fyld

0 from 0 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Mexicansk, Svinekød
Portioner

4

portioner
Forberedelsestid

30

minutter
Tilberedningstid

40

minutter
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 150 g 150 ris eller grov bulgur

  • 1 spsk 1 spsk olie til stegning

  • 4 4 peberfrugter

  • 400 g 400 hakket svinekød max 10% fedt hakket oksekød eller kylling kan også bruges

  • 1 1 alm. løg finthakket

  • 2 2 fed hvidløg

  • 1 ds 1 kidneybønner

  • 1 ds 1 majs

  • 1 ds 1 hakkede tomater

  • 1,5 tsk 1,5 spidskommen

  • 2 tsk 2 paprika

  • chili efter smag

  • salt og peber

  • 150 g 150 revet cheddar eller anden ost

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kog risen eller bulguren som anvist på posen.
  • Opvarm olien på en pande, og svits løg og hvidløg 1-2 minutter. Tilføj kødet og brun det af.
  • Hæld vædden fra majs og kidneybønner og tilføj dem til kødet sammen med hakkede tomater og krydderier.
  • Varm det hele igennem og tilføj den kogte ris/bulgur. Smag til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
  • Halvér peberfrugterne og fjern kernehuset. Læg de halve peberfrugter på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad, og fyld dem med kødblandingen. Drys lidt revet ost på toppen.
  • Peberfrugterne bages i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*