Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Fraichedip
- 2,5 dl fraiche 5%
- 2-3 fed hvidløg
- 1 spsk citronsaft
- salt og peber
Ingredienser
Fraichedip
|
|
Instruktioner
Grøntsagsrösti
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Skræl gulerødder, løg og kartofler, og vask squashen. Riv grøntsagerne groft på et rivejern.
- Læg de revne grøntsager på midten af et viskestykke, vikl det omkring grøntsagerne og vrid så meget væde som muligt ud af dem. Det er vigtigt at vride grøntsagerne på denne måde, da det ikke er muligt at presse nok væske ud med hænderne.
- Pisk æggene sammen med timian, salt og peber ,og rør det herefter sammen med grøntsagerne. Tilsæt til sidst melet.
- Læg bagepapir på en bageplade. Brug 2 spsk af grøntsagsblanding til hver røsti - form dem til små flade klatter på papiret.
- Bag röstierne i ovnen i 20-25 minutter til de er gyldne og let sprøde.
Krydrede hakkebøffer
- Bland oksekødet med de øvrige ingredienser og lad det trække lidt.
- Form farsen til 4 bøffer og steg dem på panden i lidt olie til de gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Hvidløgsdip
- Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
- Servér hakkebøfferne med rösti og hvidløgsdip.