Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g ris eller grov bulgur
- 2 spsk olie til stegning
- 4 peberfrugter
- 400 g hakket svinekød max 10% fedt hakket oksekød eller kylling kan også bruges
- 1 løg finthakket
- 2 fed hvidløg
- 1 ds kidneybønner
- 1 ds majs
- 1 ds hakkede tomater
- 1,5 tsk spidskommen
- 2 tsk paprika
- chili efter smag
- salt og peber
- 150 g revet cheddar eller anden ost
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Kog risen eller bulguren som anvist på posen.
- Opvarm olien på en pande, og svits løg og hvidløg 1-2 minutter. Tilføj kødet og brun det af.
- Hæld vædden fra majs og kidneybønner og tilføj dem til kødet sammen med hakkede tomater og krydderier.
- Varm det hele igennem og tilføj den kogte ris/bulgur. Smag til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
- Halvér peberfrugterne og fjern kernehuset. Læg de halve peberfrugter på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad, og fyld dem med kødblandingen. Drys lidt revet ost på toppen.
- Peberfrugterne bages i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.