Mexicanske fyldte peberfrugter

Print Recipe
Mexicanske fyldte peberfrugter
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kog risen eller bulguren som anvist på posen.
  3. Opvarm olien på en pande, og svits løg og hvidløg 1-2 minutter. Tilføj kødet og brun det af.
  4. Hæld vædden fra majs og kidneybønner og tilføj dem til kødet sammen med hakkede tomater og krydderier.
  5. Varm det hele igennem og tilføj den kogte ris/bulgur. Smag til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
  6. Halvér peberfrugterne og fjern kernehuset. Læg de halve peberfrugter på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad, og fyld dem med kødblandingen. Drys lidt revet ost på toppen.
  7. Peberfrugterne bages i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*