Mexicanske fyldte peberfrugter

Print Recipe
Mexicanske fyldte peberfrugter
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g ris eller grov bulgur
  • 2 spsk olie til stegning
  • 4 peberfrugter
  • 400 g hakket svinekød max 10% fedt hakket oksekød eller kylling kan også bruges
  • 1 løg finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds kidneybønner
  • 1 ds majs
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1,5 tsk spidskommen
  • 2 tsk paprika
  • chili efter smag
  • salt og peber
  • 150 g revet cheddar eller anden ost
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g ris eller grov bulgur
  • 2 spsk olie til stegning
  • 4 peberfrugter
  • 400 g hakket svinekød max 10% fedt hakket oksekød eller kylling kan også bruges
  • 1 løg finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds kidneybønner
  • 1 ds majs
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1,5 tsk spidskommen
  • 2 tsk paprika
  • chili efter smag
  • salt og peber
  • 150 g revet cheddar eller anden ost
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kog risen eller bulguren som anvist på posen.
  3. Opvarm olien på en pande, og svits løg og hvidløg 1-2 minutter. Tilføj kødet og brun det af.
  4. Hæld vædden fra majs og kidneybønner og tilføj dem til kødet sammen med hakkede tomater og krydderier.
  5. Varm det hele igennem og tilføj den kogte ris/bulgur. Smag til med salt og peber, og evt. mere krydderi.
  6. Halvér peberfrugterne og fjern kernehuset. Læg de halve peberfrugter på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad, og fyld dem med kødblandingen. Drys lidt revet ost på toppen.
  7. Peberfrugterne bages i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og gylden.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*