Grovtærte med kylling, broccoli og forårsløg

Jeg elsker tærter – de kan varieres på tusindvis af måder, spise både varm og kold, bruges i madpakken, på frokostbordet eller som nem aftensmad, det er fantastisk! 🙂

Grovtærte med kylling, broccoli og forårsløg

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Tærte, kylling
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

25

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • Tærtedej
  • 150 g grahamsmel eller anden fuldkornsmel

  • 100 g havregryn

  • 4 spsk hvedemel

  • 2 spsk olie

  • 4 spsk fraiche 5% eller fedtfattig yoghurt naturel

  • 0,5 tsk salt

  • 1 dl vand

  • Fyld
  • 150-200 g kylling i tern

  • 1 broccoli

  • 1 bundt forårsløg

  • 5 æg

  • 1 dl cheasy fraiche 5%

  • 1 spsk estragon

  • 1 tsk salt

  • peber

  • Grøn salat
  • 0,5 iceberg

  • 0,5 agurk

  • 2 tomater

  • 1 ds majs

Sådan gør du

  • Tærtedej
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og ælt det sammen, så det bliver en fast masse. Hold igen med vandet, og tilsæt det lidt ad gang indtil dejen kan hænge sammen.
  • Fordel dejen i en stor smurt tærteform eller springform, og prik huler rundt omkring i dejen med en gaffel.
  • Forbag tærtebunden i 15 minutter.
  • Fyld
  • Vask og snit broccoli i små buketter og forårsløg i skiver.
  • Fordel broccoli, forårsløg og kylling udover den forbagte tærtedej.
  • Pisk æg og fraiche samt estragon, salt og peber sammen i en skål og hæld herefter æggemassen udover tærten.
  • Bag tærten i 20-25 minutter til tærten er gylden og æggemasse er fast.
  • Serveres med en simpel grøn salat.

One Comment

  1. Heidi Brix

    Havde ikke lige kylling og estragon så vi fik hakket mørksej med frisk timian i stedet. Den blev Virkelig god med broccoli og forårløgene

    Så har derfor ikke vurderet din foreslåede udgave, men den jeg lavede fik ⭐️⭐️⭐️⭐️1/2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*