Sund hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat

Sund hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat

No ratings yet
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Frokost, Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 250 g kylling bryst, inderfilet, lårfilet, osv.
  • vand + 1 bouillonterning
  • 200 g champignon
  • olie til stegning
  • 0,5 ds aspargessnitter
  • 1 dl fraiche 5%
  • 2 spsk mayonnaise, let
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 spsk væde fra aspargessnitterne
  • 1 skvæt citronsaft
  • salt og peber

Tilbehør

  • 0,5 agurk
  • 4 gulerødder
  • rugbrød eller fuldkornstoast

Sådan gør du
 

  • Kog kyllingen i lidt vand sammen med en bouillonterning i ca. 20 minutter. Lad kyllingen stå og trække i vand i 10 minutter inden du tager den op og lad kødet kåle. Kødet skæres ud i mundrette bider.
  • Champignonerne renses grundigt for jord og skæres i halve skiver. Rist champignoner i lidt fedtstof på panden til de er gyldne. Lad champignonerne køle af.
  • Hæld væden fra aspargessnitterne (gem 1 spsk), og bland snitterne med fraiche 5%, mayonnaise, citronsaft, 1 spsk væde fra snitterne, sennep samt et drys salt og peber.
  • Tilføj ristede champignon og kyllingestykker og vend det hele rundt. Smag til med salt og peber.
  • Lad hønsesalaten trække i køleskabet minimum 1 time inden servering.
  • Hønsesalaten serveres med rugbrød, gnavgrønt og evt. et stykke sprødstegt kalkunbacon.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*