Sund hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat

Sund hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat

No ratings yet
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Frokost, Kylling
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 250 g kylling bryst, inderfilet, lårfilet, osv.
  • vand + 1 bouillonterning
  • 200 g champignon
  • olie til stegning
  • 0,5 ds aspargessnitter
  • 1 dl fraiche 5%
  • 2 spsk mayonnaise, let
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 spsk væde fra aspargessnitterne
  • 1 skvæt citronsaft
  • salt og peber

Tilbehør

  • 0,5 agurk
  • 4 gulerødder
  • rugbrød eller fuldkornstoast

Sådan gør du
 

  • Kog kyllingen i lidt vand sammen med en bouillonterning i ca. 20 minutter. Lad kyllingen stå og trække i vand i 10 minutter inden du tager den op og lad kødet kåle. Kødet skæres ud i mundrette bider.
  • Champignonerne renses grundigt for jord og skæres i halve skiver. Rist champignoner i lidt fedtstof på panden til de er gyldne. Lad champignonerne køle af.
  • Hæld væden fra aspargessnitterne (gem 1 spsk), og bland snitterne med fraiche 5%, mayonnaise, citronsaft, 1 spsk væde fra snitterne, sennep samt et drys salt og peber.
  • Tilføj ristede champignon og kyllingestykker og vend det hele rundt. Smag til med salt og peber.
  • Lad hønsesalaten trække i køleskabet minimum 1 time inden servering.
  • Hønsesalaten serveres med rugbrød, gnavgrønt og evt. et stykke sprødstegt kalkunbacon.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*