Sund hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat

Hjemmelavet hønsesalat

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Kylling, Frokost
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

30

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 250 g kylling bryst, inderfilet, lårfilet, osv.

  • vand + 1 bouillonterning

  • 200 g champignon skåret i skiver

  • olie til stegning

  • ds aspargessnitter gem lidt af væden

  • 1 dl cheasy fraiche 5%

  • 2 spsk mayonnaise

  • 1 tsk dijon sennep

  • 1 spsk væde fra aspargessnitterne

  • 1 skvæt citronsaft

  • salt og peber

  • Tilbehør
  • 0,5 agurk

  • 4 gulerødder

  • rugbrød eller fuldkornstoast

Sådan gør du

  • Kog kyllingen i lidt vand sammen med en bouillonterning i ca. 20 minutter. Lad kyllingen stå og trække i vand i 10 minutter inden du tager den op og lad kødet kåle. Kødet skæres ud i mundrette bider.
  • Champignonerne renses grundigt for jord og skæres i halve skiver. Rist champignoner i lidt fedtstof på panden til de er gyldne. Lad champignonerne køle af.
  • Hæld væden fra aspargessnitterne (gem 1 spsk), og bland snitterne med fraiche 5%, mayonnaise, citronsaft, 1 spsk væde fra snitterne, sennep samt et drys salt og peber.
  • Tilføj ristede champignon og kyllingestykker og vend det hele rundt. Smag til med salt og peber.
  • Lad hønsesalaten trække i køleskabet minimum 1 time inden servering.
  • Hønsesalaten serveres med rugbrød, gnavgrønt og evt. et stykke sprødstegt kalkunbacon.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*