Hotwings med ovnkartofler og coleslaw
Ingredienser
- 1 ps hotwings
- 1 kg kartofler
- 1 spsk olie
- 1 spsk paprika
- 2 tsk timian
- salt og peber
Coleslaw
- 500 g hvidkål el. spidskål
- 4 store gulerødder
- 2,5 dl fraiche 5%
- 1 tsk sennep
- 2 tsk sukker
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i både.
- Vend kartoflerne med olie og krydderier, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag kartoflerne midt i ovnen i ca. 40-45 minutter – vend dem gerne undervejs
- Fordel hotwingsene på en anden bageplade med bagepapir.
- Når kartoflerne har fået 20 minutter, rykkes de længere ned i ovnen og bagepladen med hotvingsene sættes i midten af ovnen.
- Hotwingsene bages i ovnen i ca. 25 minutter.
Coleslaw
- Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep og sukker sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Lad det gerne trække lidt på køl.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n