Koteletter, pestokartofler og varm bønnesalat
Ingredienser
- 4 koteletter
Pesto kartofler
- 1 kg kartofler
- 1 portion persillepesto ( eller 1 glas pesto) opskrift
Varm bønnesalat
- 400 g haricots verts (grønne bønner)
- 250 g cherrytomater
- 1 stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 1,5 spsk oregano
- 1 spsk balsamico (el. citronsaft)
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og blend pestoen (se opskrift). Når kartoflerne er kogt vendes de med pestoen og serveres.
Varm bønnesalat
- Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad. Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
- Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne. Bag salaten i 8 minutter ved 200 grader og server.
Koteletter
- Steg eller grill koteletterne 2-3 minutter på hver side. Bruger du koteletter uden krydderier, drys dem da med jeres yndlingskrydderi inden stegning.
- Servér koteletterne med pestokartofler og varm bønnesalat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Lækker ret idag. Alle har spist op