Kotelet pestokartofler bønnesalat

Koteletter, pestokartofler og varm bønnesalat

Kotelet pestokartofler bønnesalat

Koteletter, pestokartofler og varm bønnesalat

5 fra 4 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret grill, Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 koteletter

Pesto kartofler

  • 1 kg kartofler
  • 1 portion persillepesto ( eller 1 glas pesto) opskrift

Varm bønnesalat

  • 400 g haricots verts (grønne bønner)
  • 250 g cherrytomater
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1,5 spsk oregano
  • 1 spsk balsamico (el. citronsaft)
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og blend pestoen (se opskrift). Når kartoflerne er kogt vendes de med pestoen og serveres.

Varm bønnesalat

  • Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad. Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
  • Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne. Bag salaten i 8 minutter ved 200 grader og server.

Koteletter

  • Steg eller grill koteletterne 2-3 minutter på hver side. Bruger du koteletter uden krydderier, drys dem da med jeres yndlingskrydderi inden stegning.
  • Servér koteletterne med pestokartofler og varm bønnesalat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

One Comment

  1. Lækker ret idag. Alle har spist op

5 from 4 votes (4 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*