Koteletter, pestokartofler og varm bønnesalat

Koteletter, pestokartofler og varm bønnesalat

5 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Svinekød, Grill
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

30

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 4 koteletter

  • Pesto kartofler
  • 1 kg kartofler

  • 1 portion hjemmelavet persillepesto ( eller 1 glas pesto)

  • Varm bønnesalat
  • 400 g haricots verts (grønne bønner)

  • 250 g cherrytomater

  • 1 stort løg

  • 2 fed hvidløg

  • 2 spsk olie

  • 1,5 spsk oregano

  • 1 spsk balsamico (el. citronsaft)

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og blend pestoen (se opskrift). Når kartoflerne er kogt vendes de med pestoen og serveres.
  • Varm bønnesalat
  • Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.
    Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
  • Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.
    Bag salaten i 8 minutter ved 200 grader og server.
  • Koteletter
  • Steg eller grill koteletterne 2-3 minutter på hver side. Bruger du koteletter uden krydderier, drys dem da med jeres yndlingskrydderi inden stegning.
  • Servér koteletterne med pestokartofler og varm bønnesalat.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*