Koteletter, pestokartofler og varm bønnesalat
Antal
personer
4
Forberedelsestid
minutes
30
Tilberedningstid
30
minutesFryseegnet
Ja
Det skal du bruge
4 koteletter
- Pesto kartofler
1 kg kartofler
1 portion hjemmelavet persillepesto ( eller 1 glas pesto)
- Varm bønnesalat
400 g haricots verts (grønne bønner)
250 g cherrytomater
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 spsk olie
1,5 spsk oregano
1 spsk balsamico (el. citronsaft)
salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og blend pestoen (se opskrift). Når kartoflerne er kogt vendes de med pestoen og serveres.
- Varm bønnesalat
- Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.
Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne. - Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.
Bag salaten i 8 minutter ved 200 grader og server. - Koteletter
- Steg eller grill koteletterne 2-3 minutter på hver side. Bruger du koteletter uden krydderier, drys dem da med jeres yndlingskrydderi inden stegning.
- Servér koteletterne med pestokartofler og varm bønnesalat.
Lækker ret idag. Alle har spist op