En anderledes og lækker måde at få kødboller på 😛 Der bruges stærk chilisauce i retten – er der sarte munde som skal spise med, så tilsæt lidt af gangen, så I får den styrke som I selv godt kan lide 😉 I retten er der brugt Rema 1000 nøglehulsmærkede kødboller for at gøre retten ekstra nem, men man kan selvfølgelig også lave sine boller selv.
Kødboller i peberfrugtsauce
Ingredienser
- 2 store peberfrugt, rød
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 1 ds hakkede tomater
- 2,5 dl madlavningsfløde 4%
- 1 spsk paprika
- 2 spsk chilisauce, stærk el. efter smag
- salt og peber
- 500 g middagskødboller
Tilbehør
- 300 g ris
- 350 g blomkålsris
Sådan gør du
- Rengør grøntsagerne og skær dem i grove stykker.
- Opvarm lidt olie i en gryde og svits grøntsagerne godt af.
- Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, paprika og chilisauce, og lad saucen simre til grøntsagerne er møre.
- Blend saucen jævn og smag til med salt og peber, evt. mere chili efter smag.
- Tilsæt kødbollerne til saucen og lad dem varme op i saucen i ca. 10 minutter.
- Kog risen som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
- Server ris/blomkålsris med kødboller og peberfrugtsauce.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.