Kødboller i peberfrugtsauce

En anderledes og lækker måde at få kødboller på 😛 Der bruges stærk chilisauce i retten – er der sarte munde som skal spise med, så tilsæt lidt af gangen, så I får den styrke som I selv godt kan lide 😉 I retten er der brugt Rema 1000 nøglehulsmærkede kødboller for at gøre retten ekstra nem, men man kan selvfølgelig også lave sine boller selv.

Kødboller i peberfrugtsauce

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Ret Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 store peberfrugt, rød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2,5 dl madlavningsfløde 4%
  • 1 spsk paprika
  • 2 spsk chilisauce, stærk el. efter smag
  • salt og peber
  • 500 g middagskødboller

Tilbehør

  • 300 g ris
  • 350 g blomkålsris

Sådan gør du
 

  • Rengør grøntsagerne og skær dem i grove stykker.
  • Opvarm lidt olie i en gryde og svits grøntsagerne godt af.
  • Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, paprika og chilisauce, og lad saucen simre til grøntsagerne er møre.
  • Blend saucen jævn og smag til med salt og peber, evt. mere chili efter smag.
  • Tilsæt kødbollerne til saucen og lad dem varme op i saucen i ca. 10 minutter.
  • Kog risen som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
  • Server ris/blomkålsris med kødboller og peberfrugtsauce.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*