salat med græskar

Koteletter med ovnkartofler og græskarsalat

En super skøn efterårsret. Det “tunge” svinekød går rigtig godt sammen med sødmen fra græskaret og syren fra vinagretten i salaten. Kan også serveres som gæstemad, og her kan man evt. vælge et lave en svinemørbrad til i stedet.

Koteletter med ovnkartofler og græskarsalat

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

40

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i både. Vend dem med olie og krydderier og fordel dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter.
  • Lav salaten som anvist i opskriften – græskaret skal bage ca. 20-22 minutter og køl af i 5 minutter, så du kan evt. forsøge at time det med kartoflerne.
  • Steg koteletterne i ca. 2 minutter på hver side og krydr dem med salt og peber.
  • Server koteletterne med ovnkartofler og lækker græskarsalat.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*