salat med græskar

Koteletter med ovnkartofler og græskarsalat

En super skøn efterårsret. Det “tunge” svinekød går rigtig godt sammen med sødmen fra græskaret og syren fra vinagretten i salaten. Kan også serveres som gæstemad, og her kan man evt. vælge et lave en svinemørbrad til i stedet.

salat med græskar

Koteletter med ovnkartofler og græskarsalat

5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Ret Dansk, Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 koteletter

Ovnkartofler

  • 1 kg kartofler
  • 2 spsk olie
  • salt og peber
  • evt paprika, timian eller rosmarin

Græskarsalat

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i både. Vend dem med olie og krydderier og fordel dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter.
  • Lav salaten som anvist i opskriften – græskaret skal bage ca. 20-22 minutter og køl af i 5 minutter, så du kan evt. forsøge at time det med kartoflerne.
  • Steg koteletterne i ca. 2 minutter på hver side og krydr dem med salt og peber.
  • Server koteletterne med ovnkartofler og lækker græskarsalat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*