Græskarsuppe med varme krydderier

En lækker og super nem suppe, som kan laves med indholdet fra dit halloweengræskar. Den kan også laves med hokkaido (her skal du bruge skrællen også) 🙂

Græskarsuppe med varme krydderier

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Suppe, Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 1 kg græskarkød uden kerner

  • 2 alm løg

  • 2 gulerødder

  • 3 fed hvidløg

  • 7 dl vand

  • 2,5 dl madlavningsfløde

  • 2 spsk ingefær, frisk

  • 1 tsk spidskommen

  • chili efter smag

  • 2 spsk citronsaft

  • 2 bouillonterning høns eller grøntsag

  • salt og peber

  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Skræl løg, hvidløg og gulerødder, og skær dem i grove stykker.
  • Svits løg i olie i en stor gryde indtil de er klare. Tilføj hvidløg og svits kort.
  • Tilføj græskarkødet og gulerødder i mindre stykker til gryden, og svits 2-3 minutter.
  • Tilsæt vand, bouillon, citronsaft og krydderier, og lad det hele simre til græskar og gulerødder er møre.
  • Blend suppen, og tilsæt madlavningsfløde. Smag til med salt og peber, og evt. flere krydderier og citronsaft.
  • Server med fuldkornsflutes, ristede græskarkerner eller bacontern samt en klat creme fraiche.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*