De her grøntsagsrösti er simpelthen så lækre, og jeg har været alt for lang tid om at få dem med i madplanen. Men bedre sent end aldrig, og nu er de endelig med. De kan bruges som tilbehør til diverse kødretter, og her serveres de sammen med en lækker krydret hakkebøf og en kold cremet dip.

Krydret hakkebøf med grøntsagsrösti og hvidløgsdip
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Hej 🙂
Skal jeg ud og investere i en røstiform, eller kan man gøre det på andre måder? Jeg har prøvet at google sådan en form og kan ikke finde dem, så jeg har ikke en ide om, hvordan de ser ud.
Tror du man evt. kan bruge muffinsforme i metal eller silikone, dem har jeg nemlig?
Tak for gode opskrifter og forhåbentlig hurtigt svar 🙂
Mvh Jeanette
Hej Jeanette.
Det er slet ikke nødvendigt med en form. Som jeg skriver i opskriften, former du dem bare til små klatter på bagepapiret (jeg bruger en ske og min hånd) 🙂 God fornøjelse!
Vi fandt formede bøffer med kort holdbarhed, såvi tog lørdagens meny i dag. Mega nemt (med en maskine til at rive) og virkelig lækkert med alle grøntsagerne i røstierne. Dog var det godt, at vi kun var 2 voksne og et lille barn, da alle røstierne blev spist.
Kan grøntsagsrøsti fryses? 🙂
Ja, men de bliver lidt blødere når de har været frosset – jeg ville give dem en ordentlig omgang varmluft inden servering 🙂
Mums lækkert!
Kan røsti steges på panden i stedet ?
Det kan de vel godt ikke ?
Det kan de, det tager bare lang tid og det er ikke så sundt fordi de suger rigtig meget fedtstof 🙂