One pot pasta chicken alfredo

Print Recipe
One pot pasta chicken alfredo
Region Italiensk, Kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 350 g kyllingebryst eller inderfilet skåret i mundrette tern
  • 1 broccoli i buketter
  • 1 squash revet
  • 3 fed hvidløg
  • 300 g fuldkornspasta
  • 250 ml oma madlavningsfløde 4%
  • 4 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 100 g revet parmesan
  • salt og peber
  • 1 spsk olie til stegning
Region Italiensk, Kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 350 g kyllingebryst eller inderfilet skåret i mundrette tern
  • 1 broccoli i buketter
  • 1 squash revet
  • 3 fed hvidløg
  • 300 g fuldkornspasta
  • 250 ml oma madlavningsfløde 4%
  • 4 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 100 g revet parmesan
  • salt og peber
  • 1 spsk olie til stegning
Instruktioner
  1. Vask og skyl squash og broccoli. Squashen rives og broccolien fordeles i små buketter.
  2. Kyllingen skæres i tern og svitses i lidt olie i en stor gryde.
  3. Tilsæt broccolibuketter, revet squash, presset hvidløg, pasta, vand, madlavningsfløde og bouillonterning.
  4. Lad det simre i 15-20 minutter til pastaen er mør og saucen er kogt ind - rør i det undervejs, så det ikke brænder på.
  5. Rør osten ud i retten, og smag til med salt og peber.
  6. Servér straks.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*