Kyllingesalat med estragon, æble og asparges

Kyllingesalat med estragon, æble og asparges

En lækker pålægssalat som kan bruges både på frokostbordet og i madpakken i f.eks. sandwich, pitabrød eller med rugbrød 😛

Kyllingesalat med estragon, æble og asparges
Kyllingesalat med estragon, æble og asparges

Kyllingesalat med estragon, æble og asparges

5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Ret Dansk, Kylling, Rugbrød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 200 g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 75 g asparges, grønne
  • 0,5 æble
  • 2 spsk mayonnaise, let
  • 3 spsk fraiche 5%
  • 0,5 spsk citronsaft
  • 1 tsk sennep dijon eller taffel
  • 1 tsk estragon du kan også bruge frisk
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Kog kyllingen i 15-20 minutter, og lad den køle af. Skær den i små mundrette bider.
  • Vask og knæk det nederste af aspargesen. Den afknækkede bund kasseres og resten af aspargesen skæres i mindre stykker.
  • Skær æblet i fine tern.
  • Rør en dressing af fraiche, mayo, sennep, citronsaft, estragon samt salt og peber. Husk at smage til.
  • Vend kyllingestykkerne sammen med asparges, æble og dressing.
  • Server med ristet rugbrød og sprød serrano skinke på toppen.
For at se næringsindhold, skal du være logget ind som medlem.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*