one pot kyllingekebab

One pot pasta med kyllingekebab

Nem og lækker one pot med kyllingekebab (du kan også bruge okse/lam, hvis du hellere vil det).

One pot pasta med kyllingekebab

3 from 10 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Kylling, One pot
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g kyllingekebab

  • 1 spsk olie

  • 2 alm. løg

  • 2 tomater

  • 2 peberfrugter

  • 300 g fuldkornsspaghetti (el. pasta)

  • 125 g flødeost m. hvidløg (el. chili)

  • 7 dl vand

  • 1 bouillonterning

  • 0,5 tsk spidskommen

  • 0,5 tsk paprika (evt. røget)

  • chili eller cayennepeber efter smag

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rengør og hak løg, peberfrugt og tomater i tern.
  • Opvarm olie i en stor gryde og svits kyllingekebaben et par minutter. Tilsæt grøntsagerne og lad det svitse med yderligere 2 minutter.
  • Tilsæt spaghetti, flødeost, vand, bouillonterning og krydderier.
  • Lad retten simre ved middelvarme til spaghettien er aldente og vandet er kogt næsten ind til en cremet sauce.
  • Smag til med salt og peber.

2 Comments

  1. Emma hansen

    Kan man erstatte flødeost, evt. med fløde?

    • Britt // Sund på budget

      Jeg tror den bliver for tynd og sjasket, og kommer desuden til at mangle den smag som flødeosten skal give retten. Så det vil jeg ikke anbefale.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*