one pot kyllingekebab

One pot pasta med kyllingekebab

Nem og lækker one pot med kyllingekebab (du kan også bruge okse/lam, hvis du hellere vil det).

One pot pasta med kyllingekebab

3 from 35 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Kylling, One pot
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g kyllingekebab

  • 1 spsk olie

  • 2 alm. løg

  • 2 tomater

  • 2 peberfrugter

  • 300 g fuldkornsspaghetti (el. pasta)

  • 125 g flødeost m. hvidløg (el. chili)

  • 7 dl vand

  • 1 bouillonterning

  • 0,5 tsk spidskommen

  • 0,5 tsk paprika (evt. røget)

  • chili eller cayennepeber efter smag

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rengør og hak løg, peberfrugt og tomater i tern.
  • Opvarm olie i en stor gryde og svits kyllingekebaben et par minutter. Tilsæt grøntsagerne og lad det svitse med yderligere 2 minutter.
  • Tilsæt spaghetti, flødeost, vand, bouillonterning og krydderier.
  • Lad retten simre ved middelvarme til spaghettien er aldente og vandet er kogt næsten ind til en cremet sauce.
  • Smag til med salt og peber.

11 Comments

  1. Emma hansen

    Kan man erstatte flødeost, evt. med fløde?

    • Britt // Sund på budget

      Jeg tror den bliver for tynd og sjasket, og kommer desuden til at mangle den smag som flødeosten skal give retten. Så det vil jeg ikke anbefale.

  2. Skal pastaen ukogt i retten?

  3. Louise frederiksen

    Den smagte så lækkert Mums
    Tusind tak, for dine altid lækre madplaner

  4. Den faldte desværre ikke i god jord herhjemme.

  5. Lækker og nem ret!
    Jeg har en vegetar i husstanden, og jeg kan som regel sagtens lave en kødfri udgave til hende ved siden af.
    I dette tilfælde tog jeg bare to gryder og i den ene lavede jeg det hele på samme måde, bare uden kebab – og så smed jeg kidney beans i til sidst. Hun godkendte den og spiste med stor appetit 🙂

  6. Kan man mon bruge pikant ost til retten? Eller hvilken ost vil du anbefale?

  7. Denne ret var et hit.
    Serverede den dog med ris og ikke pasta, hvilket gjorde at den dagen after kunne spises med andre rester, her i wraps, med fraiche m. Citron og hvidløg og frisk persille med citron og salt som topping. Der blev spist HELT op. 🙂

  8. Tak for en rigtig lækker opskrift, blev spist af hele familien.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*