pølsegryde

Pølsegryde

En nem og børnevenlig hverdagsret perfekt til de dage hvor det bare skal gå stærkt 🙂

Pølsegryde

3 from 15 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Svinekød
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g 300 fuldkornspasta

  • 2 2 alm løg

  • 2 fed 2 hvidløg

  • 200 g 200 gulerødder

  • 1 1 peberfrugt

  • 2 spsk 2 olie til stegning

  • 350 g 350 pølser

  • 140 g 140 tomatpure

  • 2,5 dl 2,5 kogevand fra pastaen

  • 2,5 dl 2,5 madlavningsfløde 4%

  • 1 spsk 1 oregano

  • 1 spsk 1 paprika

  • 1 tsk 1 timian

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen son anvist på posen – husk at gemme 2,5 dl af kogevandet til saucen.
  • Vask og skær løg, peberfrugt og skrællede gulerødder i tern. Pølserne skæres i skiver.
  • Opvarm lidt olie i en gryde og svits pølserne og grøntsagerne til de har taget lidt farve.
  • Tilsæt 2,5 dl kogevand fra pastaen, tomatpure, krydderier og madlavningsfløde og lad saucen simre 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt den kogte pasta og vend det hele sammen. Server 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*