En nem og børnevenlig hverdagsret perfekt til de dage hvor det bare skal gå stærkt 🙂
Pølsegryde
Antal
personer
4
Forberedelsestid
10
minutesTilberedningstid
20
minutesFryseegnet
Ja
Det skal du bruge
300 g fuldkornspasta
2 alm løg
2 fed hvidløg
200 g gulerødder
1 peberfrugt
2 spsk olie til stegning
350 g pølser
140 g tomatpure
2,5 dl kogevand fra pastaen
2,5 dl madlavningsfløde 4%
1 spsk oregano
1 spsk paprika
1 tsk timian
salt og peber
Sådan gør du
- Kog pastaen son anvist på posen – husk at gemme 2,5 dl af kogevandet til saucen.
- Vask og skær løg, peberfrugt og skrællede gulerødder i tern. Pølserne skæres i skiver.
- Opvarm lidt olie i en gryde og svits pølserne og grøntsagerne til de har taget lidt farve.
- Tilsæt 2,5 dl kogevand fra pastaen, tomatpure, krydderier og madlavningsfløde og lad saucen simre 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
- Tilsæt den kogte pasta og vend det hele sammen. Server 🙂