Tortellini med skinke, ærter og cremet blomkålsbechamel

Tortellini med skinke, ærter og cremet blomkålsbechamel

En nem og lækker hverdagsret med cremet blomkålsbechamel. Saucen er rigtig lækker og kan sagtens spises af personer der ikke er så glade for blomkål. Bechamelen er også rigtig god i lasagne 😛

Tortellini med skinke, ærter og cremet blomkålsbechamel

4 from 7 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: svinekød
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 500 g tortillini eller lign.

  • 1 pk skinke i tern eller strimler

  • 300 g ærter

  • Blomkålsbechamel
  • 1 blomkål

  • 1 dl minimælk

  • 100 g revet parmesan eller emmentaler

  • 0,5 tsk muskatnød

  • salt

Sådan gør du

  • Blomkålsbechamel
  • Vask blomkålen, fjern bladene og skær resten i grove buketter.
  • Kom blomkål i en gryde og fyld op med vand til blomkålen er halvt dækket.
  • Damp blomkålen under låg til den er mør.
  • Hæld vandet fra, tilsæt revet ost og mælk lidt ad gangen. Blend saucen helt jævn og tilsæt mælk indtil saucen har den ønskede tykkelse. Pas på du ikke tilføjer for meget mælk, da kogt blomkål er meget blød i sig selv.
  • Tilsæt muskatnød og smag til med salt.
  • Tortillini
  • Kog tortillinien som anvist på posen. Tilsæt evt. de frosne ærter de sidste 2 minutter og lad dem koge med.
  • Hæld vandet fra og vend tortillini og ærter sammen med skinke og blomkålsbechamel. Har du meget sauce kan du gemme den overskydende sauce i fryseren til lasagne.

2 Comments

  1. Mai Misfelt Kristiansen

    Jeg har lidt svært ved at finde ud af, om jeg skal lave saucen på vandet fra blomkålen ?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*