Quesadillas med spinat, ost og kylling

Quesadillas er en nem og lækker mexicansk ret, som man kan variere på et utal af måder 🙂 Her er den i sund udgave med fuldkorn, kylling og grønt – men selvfølgelig stadig super lækker 😉

Quesadillas med spinat, ost og kylling

5 from 4 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Kylling, Mexicansk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

15

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 6 stk fuldkornstortilla

  • Fyld
  • 1 lille løg

  • 400 g hakket kylling max 10%

  • 1 tsk spidskommen

  • 1 tsk paprika

  • evt chili el. cayennepeber

  • salt og peber

  • 150 g spinatblade, frisk

  • 4 tomater

  • 150 g revet cheddar

  • Tilbehør
  • 300 g kålsalat/blanding

  • 1,5 spsk fraiche 5%

  • 0,5 tsk paprika

  • 1 tsk citronsaft (eller lime)

  • 0,25 tsk spidskommen

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løget fint, skyld spinaten grundigt og skær tomaterne i skiver.
  • Rør en dressing til kålsalat af fraiche, krydderier og citron/limesaft, og vend kålblandingen sammen med dressingen. Stil på køl indtil den skal spises.
  • Opvarm en pande evt. med 1 spsk olie. Steg løg, kylling og krydderier til kyllingen er gennemstegt. Tag det til side.
  • Læg først spinatblade og tomaterskiver på den ene halvdel af tortillaen. Kom dernæst kyllingefyld og tilslut cheddar på halvdelen med spinat og tomat. Fold den anden halvdel af tortillaen henover fyldet.
  • Opvarm en pande med en lille smule olie og steg de fyldte sammenklappede tortillas på begge sider til de er gyldne og osten er smeltet. Husk at være forsigtig når du vender den på panden, så fyldet ikke falder ud.
  • Skær quesadillasene over i to og servér med kålsalat.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*