One pot amerikansk gullash

Jeg er kæmpe fan er one pots – det er så nemt, lækkert og kan varieres i det uendelige. Denne one pot er lavet ud fra det amerikanske svar på bolognese eller millionbøf 😛

One pot amerikansk gullash

4 from 4 votes
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Oksekød, Amerikansk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 1 spsk olie til stegning

  • 1 stort løg

  • 4 fed hvidløg

  • 2 peberfrugt, grøn og rød

  • 400 g hakket oksekød max 10 %

  • 1 ds hakkede tomater

  • 3,5 dl vand

  • 1 oksebouillonterning

  • 2 spsk worcestershire sauce, hp-sauce eller soya sauce

  • 1 dl rødvin el. 1 dl vand + 4 spsk balsamico

  • 2 laurbærblade

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk oregano

  • 1 tsk basilikum

  • 300 g fuldkornspasta

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg, hvidløg og peberfrugt i tern.
  • Opvarm 1 spsk olie i en gryde.
  • Tilføj løg og svits dem til de er klare. Tilføj hvidløg og peberfrugt og lad det svitse med et par minutter.
  • Tilføj kødet og brun det af.
  • Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillonterning, rødvin (el. mere vand + balsamico), krydderier og pasta.
  • Lad retten simre ved middelvarme til pastaen er kogt mør (ca. 15 minutter). Rør undervejs så det ikke brænder på. Tilsæt evt. mere vand, hvis pastaen ikke er helt færdig når vandet er kogt væk.
  • Smag retten til, fjern laurbærbladene og servér.
  • Kan evt. serveres med et lille drys revet ost.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*