Jeg er kæmpe fan er one pots – det er så nemt, lækkert og kan varieres i det uendelige. Denne one pot er lavet ud fra det amerikanske svar på bolognese eller millionbøf 😛
One pot amerikansk gullash
Ingredienser
- 1 spsk olie til stegning
- 1 stort løg
- 4 fed hvidløg
- 2 peberfrugt, grøn og rød
- 400 g hakket oksekød max 10 %
- 1 ds hakkede tomater
- 3,5 dl vand
- 1 oksebouillonterning
- 2 spsk worcestershire sauce, hp-sauce eller soya sauce
- 1 dl rødvin el. et par spsk balsamico
- 2 laurbærblade
- 1 tsk paprika
- 1 tsk oregano
- 1 tsk basilikum
- 300 g fuldkornspasta
- salt og peber
Sådan gør du
- Hak løg, hvidløg og peberfrugt i tern.
- Opvarm 1 spsk olie i en gryde.
- Tilføj løg og svits dem til de er klare. Tilføj hvidløg og peberfrugt og lad det svitse med et par minutter.
- Tilføj kødet og brun det af.
- Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillonterning, rødvin (el. mere vand + balsamico), krydderier og pasta.
- Lad retten simre ved middelvarme til pastaen er kogt mør (ca. 15 minutter). Rør undervejs så det ikke brænder på. Tilsæt evt. mere vand, hvis pastaen ikke er helt færdig når vandet er kogt væk.
- Smag retten til, fjern laurbærbladene og servér.
- Kan evt. serveres med et lille drys revet ost.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Lidt vandet……
Så kan man lade den simre lidt længere eller jævne den 😉
Lækkert og nemt, tak!
Super nemt og lækker ret ✌