one pot amerikansk gullash

One pot amerikansk gullash

Jeg er kæmpe fan er one pots – det er så nemt, lækkert og kan varieres i det uendelige. Denne one pot er lavet ud fra det amerikanske svar på bolognese eller millionbøf 😛

One pot amerikansk gullash

4 from 20 stemmer
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Oksekød, Amerikansk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

20

minutter
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 1 spsk 1 olie til stegning

  • 1 1 stort løg

  • 4 fed 4 hvidløg

  • 2 2 peberfrugt, grøn og rød

  • 400 g 400 hakket oksekød max 10 %

  • 1 ds 1 hakkede tomater

  • 3,5 dl 3,5 vand

  • 1 1 oksebouillonterning

  • 2 spsk 2 worcestershire sauce, hp-sauce eller soya sauce

  • 1 dl 1 rødvin el. 1 dl vand + 4 spsk balsamico

  • 2 2 laurbærblade

  • 1 tsk 1 paprika

  • 1 tsk 1 oregano

  • 1 tsk 1 basilikum

  • 300 g 300 fuldkornspasta

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg, hvidløg og peberfrugt i tern.
  • Opvarm 1 spsk olie i en gryde.
  • Tilføj løg og svits dem til de er klare. Tilføj hvidløg og peberfrugt og lad det svitse med et par minutter.
  • Tilføj kødet og brun det af.
  • Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillonterning, rødvin (el. mere vand + balsamico), krydderier og pasta.
  • Lad retten simre ved middelvarme til pastaen er kogt mør (ca. 15 minutter). Rør undervejs så det ikke brænder på. Tilsæt evt. mere vand, hvis pastaen ikke er helt færdig når vandet er kogt væk.
  • Smag retten til, fjern laurbærbladene og servér.
  • Kan evt. serveres med et lille drys revet ost.

4 Comments

  1. Peter Munkholm Olsen

    Lidt vandet……

  2. Frederik Eggert Tindhof

    Lækkert og nemt, tak!

  3. Super nemt og lækker ret ✌

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*