one pot amerikansk gullash

One pot amerikansk gullash

Jeg er kæmpe fan er one pots – det er så nemt, lækkert og kan varieres i det uendelige. Denne one pot er lavet ud fra det amerikanske svar på bolognese eller millionbøf 😛

one pot amerikansk gullash

One pot amerikansk gullash

4 fra 18 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Amerikansk, Oksekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 spsk olie til stegning
  • 1 stort løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 peberfrugt, grøn og rød
  • 400 g hakket oksekød max 10 %
  • 1 ds hakkede tomater
  • 3,5 dl vand
  • 1 oksebouillonterning
  • 2 spsk worcestershire sauce, hp-sauce eller soya sauce
  • 1 dl rødvin el. et par spsk balsamico
  • 2 laurbærblade
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 300 g fuldkornspasta
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Hak løg, hvidløg og peberfrugt i tern.
  • Opvarm 1 spsk olie i en gryde.
  • Tilføj løg og svits dem til de er klare. Tilføj hvidløg og peberfrugt og lad det svitse med et par minutter.
  • Tilføj kødet og brun det af.
  • Tilsæt hakkede tomater, vand, bouillonterning, rødvin (el. mere vand + balsamico), krydderier og pasta.
  • Lad retten simre ved middelvarme til pastaen er kogt mør (ca. 15 minutter). Rør undervejs så det ikke brænder på. Tilsæt evt. mere vand, hvis pastaen ikke er helt færdig når vandet er kogt væk.
  • Smag retten til, fjern laurbærbladene og servér.
  • Kan evt. serveres med et lille drys revet ost.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

4 Comments

  1. Peter Munkholm Olsen

    Lidt vandet……

  2. Frederik Eggert Tindhof

    Lækkert og nemt, tak!

  3. Super nemt og lækker ret ✌

4 from 18 votes (16 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*