Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 8 æg
- 250 g hvidkål eller spidskål fintsnittet
- 1 løg
- 1,5 dl minimælk
- 1 dl hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 pk bacon i skiver
- 250 g tomater almindelig el. cherry
- rugbrød
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Snit kålen fint. Kog kålen i lidt usaltet vand i ca. 5 min. og afdryp den i en sigte. Hak løget fint.
- Pisk æg, mælk og mel sammen. Vend kål og løg i. Tilsæt salt og peber.
- Steg bacon på en pande og læg det til side. Hæld æggemassen på panden med fedtstoffet fra bacon. Lad den stege ved svag varme under låg i ca. 15 min.
- Lad æggekagen glide ud på et stort grydelåg eller en tallerken. Læg panden over og vend æggekagen tilbage på panden, så den ustegte side kommer nedad. Steg æggekagen ca. 8-10 min. mere til den er gennemstegt.
- Pynt æggekagen med bacon og tomatskiver. Servér med rugbrød og ekstra tomat.
Recipe Notes
Pris pr. person: 14-15 kr