Alt-i-ét fad med kylling og grøntsager

Print Recipe
Alt-i-ét fad med kylling og grøntsager
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g kyllingebryst husk at tø det op, hvis det er frosen.
  • 1 kg kartofler
  • 1 græskar hokkaido eller butternut (evt. sqaush)
  • 1 bk champignon i både
  • 250 g cherrytomater
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk olie
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk balsamico kan erstattes med mere citronsaft
  • 2 tsk timian
  • salt og peber
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g kyllingebryst husk at tø det op, hvis det er frosen.
  • 1 kg kartofler
  • 1 græskar hokkaido eller butternut (evt. sqaush)
  • 1 bk champignon i både
  • 250 g cherrytomater
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk olie
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk balsamico kan erstattes med mere citronsaft
  • 2 tsk timian
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette tern. Vask græskaret, halvér det og skrab kernerne ud. Skær græskaret i tern. Lad skrællen være på græskaret - den er sund og smager rigtig godt.
  3. Skyl cherrytomaterne og champignoner, og skær løg og champignon i både
  4. Fordel kartofler- og græskartern samt champignon i et stort ildfastfad eller en bradepande. Fordel løg både og tomater ud over.
  5. Hæld olie, balsamico, presset hvidløg og krydderier udover grøntsager og vend det hele rundt så olie og krydderier bliver fordelt.
  6. Bag grøntsagerne i ovnen i 40 minutter
  7. Skær kyllingen ud i mellemstore stykker og krydr dem salt, peber og lidt timian.
  8. Når grøntsagerne har været i ovnen i 40 minutter lægges kyllingestykkerne ovenpå og det hele steger videre i 20 minutter.
Recipe Notes

Pris pr. person: 11-13 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*