Blomkålssuppe med ristet kalkunbacon

Print Recipe
Blomkålssuppe med ristet kalkunbacon
Region Suppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 blomkål
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1 liter vand
  • 2 bouillonterning grøntsag eller høns
  • 200 g philadelphia eller buko naturel
  • 2 tsk timian
  • salt og peber
  • 1 pk kalkunbacon i skiver eller fedtraduceret filet bacon i tern
Region Suppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 blomkål
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 1 liter vand
  • 2 bouillonterning grøntsag eller høns
  • 200 g philadelphia eller buko naturel
  • 2 tsk timian
  • salt og peber
  • 1 pk kalkunbacon i skiver eller fedtraduceret filet bacon i tern
Instruktioner
  1. Rengør blomkålen og skær den i mindre stykker - du skal også bruge stokken. Løg og hvidløg skrælles og skæres i grove stykker.
  2. Opvarm lidt olie en stor gryde. Svits løg og hvidløg kort.
  3. Tilsæt blomkål sammen med vand, timian og bouillon - bring det i kog.
  4. Lad det småsimre under låg indtil blomkål og løg er møre.
  5. Blend suppen og hæld tilbage i gryden. Tilsæt flødeost og rør det ud i suppen. Smag til med salt og peber. Hold suppen varm imens du steger bacon.
  6. Skær kalkunbacon i mindre stykker og rist det i lidt olie på en pande.
  7. Servér suppen med ristet bacon på toppen og fuldkornsbrød.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*