Blomkålssuppe med ristet kalkunbacon

Print Recipe
Blomkålssuppe med ristet kalkunbacon
Region Suppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Suppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rengør blomkålen og skær den i mindre stykker - du skal også bruge stokken. Løg og hvidløg skrælles og skæres i grove stykker.
  2. Opvarm lidt olie en stor gryde. Svits løg og hvidløg kort.
  3. Tilsæt blomkål sammen med vand, timian og bouillon - bring det i kog.
  4. Lad det småsimre under låg indtil blomkål og løg er møre.
  5. Blend suppen og hæld tilbage i gryden. Tilsæt flødeost og rør det ud i suppen. Smag til med salt og peber. Hold suppen varm imens du steger bacon.
  6. Skær kalkunbacon i mindre stykker og rist det i lidt olie på en pande.
  7. Servér suppen med ristet bacon på toppen og fuldkornsbrød.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*