Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 blomkål
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 1 liter vand
- 2 bouillonterning grøntsag eller høns
- 200 g philadelphia eller buko naturel
- 2 tsk timian
- salt og peber
- 1 pk kalkunbacon i skiver eller fedtraduceret filet bacon i tern
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Rengør blomkålen og skær den i mindre stykker - du skal også bruge stokken. Løg og hvidløg skrælles og skæres i grove stykker.
- Opvarm lidt olie en stor gryde. Svits løg og hvidløg kort.
- Tilsæt blomkål sammen med vand, timian og bouillon - bring det i kog.
- Lad det småsimre under låg indtil blomkål og løg er møre.
- Blend suppen og hæld tilbage i gryden. Tilsæt flødeost og rør det ud i suppen. Smag til med salt og peber. Hold suppen varm imens du steger bacon.
- Skær kalkunbacon i mindre stykker og rist det i lidt olie på en pande.
- Servér suppen med ristet bacon på toppen og fuldkornsbrød.