Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 250 g smør
- 200 g mørk chokolade
- 4 æg
- 250 g sukker
- 150 g hvedemel
- 3 spsk kakao
- 750 ml god vanillieis
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 180 grader
- Smelt smør og chokolade i en gryde, og lad det køle af.
- Pisk æg og sukker til en luftig blanding.
- Bland mel og kakao i en skål for sig og vend det herefter blandingen forsigtigt i den luftige æggemasse.
- Vend den afkølede chokoladeblanding i. Hæld dejen i en firkantet form (ca. 20 x 30 cm) eller en rund springform - foret med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 20-25 minutter og lad den køle af.
- Skær kagen i trekanter og server med vanillieis. Pynt evt. med friske bær eller revet hvid chokolade.