Forberedelses tid | 25 minutter |
Tilberedningstid | 40 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 500 g roastbeef
- 750 g pommes røsti
- 300 g gulerødder
- 3 løg
- 150 g sugar snaps
- 3 spsk balsamico
- 0,5 dl acaciehonning
- olie
- 1 bæger bearnaise sauce
- salt og peber
Ingredienser
|
|
Instruktioner
Roastbeef
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Varm en pande med olie. Brun kødet godt på alle sider. Drys med salt og peber, og steg roastbeefen i ovnen i ca. 30 minutter, afhængig af kødets tykkelse, og hvor rødt du vil have det.
- Pak straks det færdigstegte kød godt ind i stanniol og viskestykker, og lad det trække mindst 15-20 minutter inden du skærer stegen i skiver af ca. 1 cm.
Glaserede grøntsager
- Gulerødder og løg skrælles og skæres i grove stykker. Vask sugar snapsene.
- Kom grøntsagerne i et ildfastfad og vend dem sammen med acaciehonning, balsamico og 1 spsk olie. Drys med salt og peber.
- Bag grøntsagerne i ovnen ved ca. 200 grader i 20 minutter.
Tilbehør
- Tilbered røstierne som anvist på posen og lun bearnaisesaucen.
- Server straks 🙂
Recipe Notes
Pris pr person: 18-20 kr