Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 4 spsk chiafrø fåes i større supermarkeder
- 3 dl minimælk
- 1 tsk vaniljesukker
- 40-50 g mandelsplitter eller smuttede hakkede mandler
- 1 dl cremefine 19% til piskning eller piskefløde
- 2 dl cheasy skyr med vanilje
- evt lidt honning, flydende sød eller sukker
Tilbehør
- kirsebærsauce f.eks. den sukkerfri fra easis
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
Chiagrød
- Kom chiafrø, mælk, vaniljesukker og mandler i en beholder, og lad det trække i køleskabet natten over.
Chia ala mande
- Pisk fløden til skum, og vend chiagrøden fra køleskabet sammen med skyr og flødeskum. Sød evt. med lidt flydende sødemiddel, honning eller sukker.
- Servér med lun kirsebær- eller jordbærsauce.