Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Hawaii koteletter i fad
- 500 g koteletter
- 1 bk champignoner i skiver
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk karry
- 1 ds ananas i ringe inkl. saft/juice
- 1,5 dl ananassaft fra dåsen
- 2 dl vand
- 1 bouillonterning
- 1 ds kokosmælk, 400 ml
- salt og peber
- olie til stegning
- evt. mel og vand til jævning
Tilbehør
- 300 g ris eller grov bulgur
- 300 g ærter eller andet grønt
Ingredienser
Hawaii koteletter i fad
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Champignoner vaskes rene for jord og skæres i skiver. Skræl løg og skær i halve skiver. Skræl hvidløget.
- Opvarm 2 spsk olie på en pande. Drys koteletterne med lidt karry og brun dem kort af på panden på begge sider. Kom koteletterne over i et ildfast fad.
- Rist champignonerne gyldne og hæld over koteletterne. Svits løg og presset hvidløg kort og hæld over koteletterne.
- Kom 1 spsk olie på panden og rist 2 spsk karry af i et lille minutstid.
- Tilsæt ananassaft, vand og bouillon, og bring det i kog. Tilsæt kokosmælk og giv saucen et opkog. Jævn saucen med lidt mel og vand, og smag den til med salt og peber.
- Hæld saucen over koteletterne og top med ananasringe. Stil fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
- Server med kogte ris eller grov bulgur samt ærter.
- Tip! Retten kan også laves med kyllingebryst, hvis man mere er til det.
Recipe Notes
Pris pr person: 15-16 kr