Forberedelses tid | 20 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
Kyllinge-hakkebøf
- 450 g hakket kylling max 10% fedt
- 2 tsk basilikum tørret
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
Varm bønnesalat
- 400 g grønne bønner haricots verts
- 250 g cherrytomater i halve
- 1 stort løg finthakket
- 2 fed hvidløg finthakket
- 2 spsk olie
- 1,5 tsk Oregano tørret
- 1 spsk balsamico el. citronsaft
- salt og peber
Pasta pesto
- 300 g fuldkornspasta
- 1 gl grøn pesto
- evt et drys revet parmesan
Ingredienser
Kyllinge-hakkebøf
Varm bønnesalat
Pasta pesto
|
|
Instruktioner
Kyllingebøf
- Rør kyllingefarsen med basilikum og hvidløg, og form til 4 bøffer. Krydr dem med salt og peber, og steg dem på panden i lidt olie til de er gennemstegt (ca. 4 min. påå hver side).
Varm bønnesalat
- Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.
- Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
- Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.
- Bag salaten i 8 minutter og server.
Pasta pesto
- Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og bland pestoen i pastaen. Serveres med et drys parmesan.