Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat

Print Recipe
Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kyllinge-hakkebøf
Varm bønnesalat
Pasta pesto
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kyllinge-hakkebøf
Varm bønnesalat
Pasta pesto
Instruktioner
Kyllingebøf
  1. Rør kyllingefarsen med basilikum og hvidløg, og form til 4 bøffer. Krydr dem med salt og peber, og steg dem på panden i lidt olie til de er gennemstegt (ca. 4 min. påå hver side).
Varm bønnesalat
  1. Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.
  2. Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
  3. Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.
  4. Bag salaten i 8 minutter og server.
Pasta pesto
  1. Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og bland pestoen i pastaen. Serveres med et drys parmesan.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*