Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat

Print Recipe
Kyllingehakkebøf m. pasta pesto og varm bønnesalat
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kyllinge-hakkebøf
  • 450 g hakket kylling max 10% fedt
  • 2 tsk basilikum tørret
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
Varm bønnesalat
  • 400 g grønne bønner haricots verts
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 1 stort løg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 2 spsk olie
  • 1,5 tsk Oregano tørret
  • 1 spsk balsamico el. citronsaft
  • salt og peber
Pasta pesto
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 gl grøn pesto
  • evt et drys revet parmesan
Region Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
Kyllinge-hakkebøf
  • 450 g hakket kylling max 10% fedt
  • 2 tsk basilikum tørret
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
Varm bønnesalat
  • 400 g grønne bønner haricots verts
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 1 stort løg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 2 spsk olie
  • 1,5 tsk Oregano tørret
  • 1 spsk balsamico el. citronsaft
  • salt og peber
Pasta pesto
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 gl grøn pesto
  • evt et drys revet parmesan
Instruktioner
Kyllingebøf
  1. Rør kyllingefarsen med basilikum og hvidløg, og form til 4 bøffer. Krydr dem med salt og peber, og steg dem på panden i lidt olie til de er gennemstegt (ca. 4 min. påå hver side).
Varm bønnesalat
  1. Kog bønnerne i 2-3 minutter, og hæld dem over i et ildfast fad.
  2. Hak løg og hvidløg fint, skær tomaterne i halve og bland dem sammen med bønnerne.
  3. Hæld olie, krydderier og balsamico ud over grøntsagerne.
  4. Bag salaten i 8 minutter og server.
Pasta pesto
  1. Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og bland pestoen i pastaen. Serveres med et drys parmesan.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*